Kam do kupelov?

Marty65

Ja v podstate stojim pred takym rozhodnutim po prvy krat. Takze mi kupele a ich sluzby, min. voda, zabava, ci oddych takmer nic nehovorilo. V kupeloch som totiz nikdy nebola. Tesim sa na to ze vypnem zrelaxujem a pridem na ine myslienky. Preto sa radim s Vami skusenymi
.

ddana

Od pacientov sa dozvieš iba v prípade, keď Ti budú chcieť tu odpovedať. Štós, T. Matliare, Štrb. Pleso sú klimatické kúpele, nemajú minerálnu vodu. Bardejovské boli pôvodne na tráviace. Vyšné Ružbachy majú minerálnu vodu, je tam môžnosť aj muzikoterapie, relaxácie, hipoterapia.

ddana

Nimnica sú krásne kúpele v prírode, bola som tam len na víkend. Ako stvorené pre ľudí, ktorí v prvom rade potrebujú oddych. Pôvodne podľa "starého" indikačného zoznamu, kedy sa dbalo nato, aby voda pomáhala 100% boli tieto kúpele zaradené pre tráviace a dýchacie ústrojenstvo. Teplota vody je 12,7 C, takže pri teplých procedúrach je prihrievaná. V dnešnej dobe bojujú kúpele o prežitie, takže takmer všetky liečia všetko. V prvom rade sa treba rozhodnúť, čo preferujem - liečbu minerálnou vodou, alebo mi stačia kúpele bez minerálnej vody? Chcem zábavu, alebo skôr oddych?

ddana

Pre túto diagnózu by som si jednoznačne vybrala Lúčky - pretože majú adekvátne zloženie vody a špecifické procedúry pre gynekologické problémy a roky skúseností.