Ako nájsť sexuálneho partnera - partnera pre voľné chvíle - bez vzťahu

desta

Proste hľadá sa niekto, kto mi poslúži, aby som uspokojil/a svoje sexuálne potreby bez toho, aby som s tým človekom musel/a mať niečo spoločné. Nezaujíma ma povaha, názory, ideály, charakter, len istá časť jeho tela a to, či sa vie a chce so mnou milovať. Ak si budeme vyhovovať, tak sa môžeme robiť navzájom dobre. Ja použijem jeho, on použije mňa. Stretnutie dvoch tiel, čo tam po duši. Ak mi to telo prestane vyhovovať, ak mi už nedá, to čo chcem, pôjde. Človek ako predmet, ktorý si môžem obstarať a využiť pre svoje egoistické potreby. On pravdaže bude na mňa pozerať rovnako a nebude mi to vadiť.

xkarkulkax - toto chceš? Možno si sa sklamala vo vzťahu, ale toto ťa zničí ešte viac. Netušíš, ako to zmení tvoj vlastný pohľad na samú seba. Raz budeš chcieť radu, ako si odpustiť, že si sa takto ponížila, že si dovolila, aby ťa pre pár chvíľ slasti niekto obchytával a "ochutnával". Zrádzaš samú seba.

wreck

na amateri.sk. pre atraktivnu zenu by to nemal byt problem aj bez toho, tam skor pisu take, ktore sami seba nazyvaju baculkami.

a pozor na bacilky. ;-)