Ortoped Ružomberok

petulienka12

baby ani nehovorte je mi z toho na nič. Ale podstatné je, že už si to vyriešila a aspoň keď bude nejaký problém nebudeš sa zbytočne niekde trápiť. A myslím, že tento tvoj prípad môže byť poučením pre viacerých z nás. Človek sa ani nenazdá a môže sa dostať do podobného problému.

luclucka

mikalka prestupovat na jednom mieste pri zdravotnych problemoch nikdy nie je dobrou volbou...dlho vahame, nevieme sa rozhodnut akym smerom sa vydat, ale neuvedomujeme si, ze si tym len viac ublizujeme a nasmu zdraviu robime este horsie...my by sme mali pre nase zdravie urobit vsetko, stavat ho na prve priecky a pritom mnohokrat robime uplny opak.

mikalka21

@rossie19 vôbec nemáš za čo, veď som ti osobne nijako nepomohla, ale môžem ti povedať, že som sa na to pýtala a bol na tej klinike, o ktorej si aj ty písala, že nakoniec si sa na ňu obrátila. Je dobré, že už to pokročilo, že už neprestupuješ na mieste.

luclucka

rossie veru zmysel to nema...naco sa niekomu prosit, ked niekto staci, ze pocuje aky mas problem a nema problem sa ta ujat a pomoc ti...je to na zaplakanie ako niektori pristupuju k pacientom...ale nastastie mame moznost si vybrat...

rossie19

petulienka nechceli, tiež ma to prekvapilo, ale bola to vec, ktorú som musela riešiť a nie sa len tak prizerať. Je to na súkromných klinikách o inom a už aspoň viem ako do budúcna veci riešiť, keď budeme mať podobný problém, nemá zmysel sa niekomu doprosovať :(

luclucka

petulienka tiez som bola na tom podobne ako ty...nemala som ani tusenia ako to na sukromnych klinikach a ambulanciach chodi...az kym nemala moja mamka problemy s rukou...nemohla ju zdvihnut lebo ju to bolelo nevladala tasku odniest...no bezne veci nemohla robit..dlho nevedeli prist na to kde je problem...tak som sa nahnevala a zacala som hladat sukromnu ambulanciu ortopeda a tam som prisla na to...ze bolo chybou neist do toho skor ;)

petulienka12

rossie a to akože žiadni štátni lekári ti nechceli pomôcť? To mi nejde do hlavy ako to v dnešnej dobe chodí. Ja som si myslela, že u súkromných to bude niečo podobné ako so štátnymi, ale evidentne po tom čo ste tu písali tak mám pocit, že som sa mýlila a že súkromných lekároch teda toho veľa neviem :/

rossie19

mikalka ďakujem ti veľmi pekne za ochotu, ale už nemusíš. Dočítala som sa o klinike Spinn tu, tak na nich som sa v tomto smere obrátila a boli ochotní. Takže sme tie problémy začali riešiť tam. Nemohla som ďalej už nejako čakať a odkladať to, aby náhodou sa synove problémy ešte nejako nezhoršili. Predsa len mať problémy s ramenom nie je sranda, zasahuje mu to do každodenného života takže si to vyžadovalo riešiť to čo najskôr ;)

Razdvatri

Ja som bola v ruzomberku v ustrednej vojenskej a som velmi spokojna. Cakala som sice cca 4 hodiny ale pocitala som s tym a nic hrozne to nebolo. Moj problem predtym riesili 3 lekari v inej nemocnici ktori si ma posuvali jeden druhemu ako horuci zemiak a nic nevyriesili. V RK som sa pri prvom vysetreni dostala hned k spravnej diagnoze a domov som odchadzala uz aj s terminom operacie. Pristup na odd bol uzasny nemozem povedat jedine krive slovo na personal ani na dr. Keby som sa mala opat rozhodnut tak jedine tam

petulienka12

silvinka aha tak tomu už rozumiem. Veď práve to, že človek ešte ani nepríde do osobného kontaktu s lekárom a už sa stretne s odmietavým prístupom. Tak potom som nič nepovedala. Tá klinika o ktorej si ty písala bude zrejme o inom :)