Teploty 37,2 bolesti kĺbov

Príspevok v téme: Teploty 37,2 bolesti kĺbov
Strongy

Zdravím, už týždeň ma trápia teploty od 36,9 do 37,2 pritom bolesť kĺbov svalov a únave ani nehovorím, začal som brať aj ATB a nič nepomáha, mal by niekto radu čo by to mohlo byť, začalo to tak ,že som sa ráno, zobudil s bolesťou hrdla ,liečil som to klasicky med,paralen, keď nezaberalo bol som u obvodnej ktorá povedala ,že to je angína a poslala ma domov ,no ATB nezaberajú ,môže pri angíne byť takáto teplota pričom nad 37,4 nevystúpila ?

RNG

Kazdemu dnes radim si zvysovat viralnu imunitu, virusov okolo nas a v nas je coraz viac a preto sa treba aktivne proti nim branit, inac na to hromada ludi doplati Pozri cez Google.sk pod rng herpes, kde som uviedol kopu roznych antiviralnych doplnkov,. Treba ich brat viacero a obmienat a do konca zivota, lebo nijak sa nezda, ze by sa tym zvysenym pohybom ludi krizom krazom po svete a rychlo,a blizsim a blizsim/osobnym kontaktom v davoch, v obchodoch a masovej doprave sa toto bude len casom zhorsovat.
A dokonca mam podozrenie, ze sa aj umelo vyrabaju rozne mikroby, su stovky laboratorii na svete ktore sa zaobweraju genetickymi manipul;aciami mikrobov a na sveta je plno zlych ludi, ktory mnohe z nich vypustia"nahodou" co sa hodi napr medickemu priemyslu vseobecne, lebo im to zvysi obrat.
Je to smutne, ale vo svete riadenom peniazmi su peniaze a moc dolezitejsie, ako zdravie ludi.

Strongy

Tak pokračovanie týchto starosti, bol som u obvodnej druhýkrát s tým ze ma pozrela a povedala ze mononukleoza to urcite nie je ze sa jedna o nieco dlhodobejsie a ze za 2 tyzdne to vraj prejde no dnes je presne 9 den s teplotami dokonca som mal akusi divnu zimnicu a citim bolest od chrbtice smerom dole zo zadnej strany stehien az po chodidla ... Teploty neklesaju kedze som si lahol zobudil som sa na to ze sa mi spravili 2 jemne herpesy jeden na dolnej jeden na hornej pere rovno pod sebe dotykaju sa o seba niekto nejake dalsie poznatky , dakujem , ak by RNG vedel prosil by som o radu ?

tanisha

ja som ju mala uz 3x a tie iste priznaky ako pises...tiez podozrenie na anginu a ked nezabrali antibiotika tak mi urobili krvne testy a zistili ze znova mono.
ale vsade na nete som nasla ze vacsina ludi to ma len 1x za zivot.
nie som lekar. pisem len zo svojej skusenosti :)