Čo s alkoholom pri diete

Príspevok v téme: Čo s alkoholom pri diete
fat_pig_new

Baby ako to pri dietke riesit s alkoholom?

Zacinam drzat dietu a chcem papat malo, len zeleninu a tak. Ale neviem co s pitim.

Co si objednat v bare? Momentalne mam obdobie kedy je party kazdu noc.

Mam problem pit na lacno, alebo ked jem len salat a na to pijem tak mi byva riadne zle. Proste pred alkoholom musim zjest nieco mastne, a to nechceeeeeeeem.

Takisto neviem co pit. Tvrdy alkohol bez jedenia by dopadol katastrofalne, vino ma plno cukru :(.

Takze problem je co si objednat. Ak by som si povedala ok pojdem do clubu ale pit budem len cez vikend, tak aj tak je problem co si objednat. Vsetky nealko napoje maju plno cukru. Light nealko napoje su este horsie ako tie z cukrom, kvoli umelemu sladidlu :(. Dzusi, (aj tie 100%) maju pomali tolko isto cukru ako cola :( A objednavat si celu noc len mineralku bude posobit mega divne :(

oooch joj neviem co mam robit.

ako mozno to bude zniet uplne uplne hlupo, ale potrebujem trocha alkoholu aby som sa vedela zabavit a odviazat. pretoze som inak dost hanbliva azakomplexovana a tak. a vobec neviem ako riesit tuto situaciu :( (omg pisem tu status o rozsahu maturitnej slohovej praci o tom co chlastat ked drzim dietu a citim sa tu ako debil, ale fakt by sa mi zisla rada)

za vsetky rady, tipy a posty vam vopred dakujem.

(za vs gramaticke chyby sa ospravedlnujem, je neskoro, nechce sa mi rozmyslat a bla bla bla)

martina.kovac

Ja pri diéte kompletne alkohol vysadím (ani len šampanské) ... veď keď a len človek pozrie napríklad na članok -odkaz odstránený- alebo zdravie.pravda.sk tak mu musí byť jasné, že to nie je správne a ani kaloricky prijateľné :-)

Amily

Ja keď idem piť tak sa normalne najem niečo male proste .. A teraz piatok som mala aj keks pri alkohole aj bagetu a schudla som pol kila :D :D

Iveta Michael

winki

nesúhlasím moja ... ja alkohol nemám rada ani víno nie..no občas si dám nejaký takýto miešaný drink,kludne som popíjala aj tri po sebe a ani raz som sa neopila,pravdaže som si medzitým aj niečo zobla:)

no a nerobím to pravidelne ako ona a na rozdiel od nej nedržím diétu :)

0vecka

vodka ma 56 kalorii x 3 je asi 170kcal z toho sa podla mna pribrat neda ak k tomu vypijej 330ml coly tak je to 140kalorii cize dokopy 310 akoze nevim ale nepride mi to tak vela...

saq to niesu ani moje ranajky...

fat_pig_new

co sa tyka mnozstva alkoholu tak nevipijem toho vela :D po troch shotoch mam dost. Po alkohole nebyvam ani hladna, len musim jest pred tym, aby som nepila na lacno, a musim ho brzdit niecim ochutenym, to je ten problem (+ prazdne kcal z alkoholu)

winki

Iveta...miešaný drink = veľa veľa cukru a istá opica :). Keď piť tak čistý biely alkohol a čistú vodu k tomu.

Iveta Michael

no nejaký miešaný drink .. Sex and the Beatch .. Bloody Mary a pod.

Ibaže, uvedom si že pri diéte je síce skvelé tancovať ako o dušu no je obrovskou chybou celú noc nespávať.. spánok je nenahraditeľný a pri chudnutí samozrejme podstatný!

Obmedz tie párty na víkendy,resp. tri dni do týždňa aspoň hm..

m8cr6

navečer pojedť mastne a potom hadzať panaky to je ista smrť :D ešte do toho drbnuť nejaké čipsy/oriešky...och :D celulitida, šunky to je isté :D

tak dodržuj tu dietu čo maš a večer to rieš obratenym srikom sucheho vina a žiadne pochutiny