Kazdodenny sex

Príspevok v téme: Kazdodenny sex
vertzi

Chcem sa spytat...mam priatela s ktorym sme cca. spolu rok. Nebyvame spolu, stretavame sa priblizne 4-5 dni v tyzdni. Obcas sa stane ze sa v niektory den nemilujeme. Mne to velmi chyba, myslim na to v kuse (teda aj v byvalych vztahoch to tak u mna bolo) a chcem to kazdy den. Ak to nemam, tak ma z toho chytaju nervy a uzkost. Potom sa uspokojujem sama. Co je so mnou??? Som chora??? Podotykam ze nemam inych milencov ani to nechcem... Prosim poradte co s tym, mam o seba obavy. (mam 31 rokov)

vertzi

rapopo ja prave do neho nemozem hucat lebo potom sa citi nemejcenny a hlavne urcite nemozem a nechcem nutit muza aby sa so mnou miloval... ako pise miska... budem sa snazit mysliet na ine veci...a uvidime ako to zvladnem. Milujem ho a nechcem ho vymenit. Mozno ma v buducnosti prejde trpezlivost ale zatial je to takto... pS: tvoja manzelka je stastna zena ze ju vidis stale takto sexy :-)

Miska292

Ako hovorim,sto ludi sto chuti :) niekto potrebuje sex kazdy den,niekto nie,ale hovorim len za seba,ze mna osobne by to nebavilo kazdy den a nasla som si aj partnera,u ktoreho je to podobne ako u mna,tak 2-3x do tyzdna :) a ked nemame sex dlhsie,tak potom mame na seba este väcsiu chut a viac si to uzijeme.Ale tak zase na druhu stranu,niekto si to moze uzivat rovnako aj kazdy den,len u mna by to tak nebolo.
My sme s partnerom velky milovnici sportu,takze väcsinu casu venujeme sportu a vyletom a skor sme tie typy,ze ked prideme domov,tak si spolu lahneme do postele a poviem to tak po nasom,ze sa mojkame,tulkame a rozpravame a ideme spat a samozrejme aj sex,len nie kazdy den :)

rapopo

Miska292 - my mame sex kazdy den a nepovazujem to za stratu casu - naopak, vztah to velmi vylepsuje (ale nie je to pyzamovy sex potme...), nehovoriac o tom, ze hormony stastia, ktore sa pri tom vylucuju velmi vplyvaju na vyzor a celkovu psychicku pohodu. Sex trva tak polhodinku a je to lepsie ako sledovat v TV akukolvek teraz iducu blbost a tak zabijat cas. Kolko veci urobis denne, ktore su podla teba lepsie ako sex - schvalne ich tu napis...

rapopo

Vertzi - musis sa rozhodnut - bud laska alebo dobry sex spojeny s laskou. Ja ti rozumiem - tiez sa hocikedy na manzelku vrhnem pocas varenia, ci upratovania, sprchovania, v saune alebo ju pocas chodze po chodniku strhnem do nejakeho vchodu a zacnem bozkavat a osahavat a to potom skoro ani nedojdeme domov a tak. Mne len vadi, ze ju tak vzrusim, ze ona sa potom niekedy velmi rychlo urobi a uz to potom nie je pre mna ono, ale nevadi. A tiez mame sex kazdy den. Ja presne viem, ako by sa mal tvoj chlap spravat, aby ti vyhovovalo, ale nema to v sebe a my chlapi nebyvame dost empaticky. Ak by si zazivala to co moja manzelka, asi by si pochopila, ze jedine zmena chlapa za taky typ ako ja ti moze pomoct a urobi ta to stastnou. Len si to nezazila, tak vahas. Ten tvoj sa nezmeni a ak do neho nahucis, tak to pomoze iba na chvilu a ty sa potom budes trapit dalej.

Miska292

Urcite ta to musi dost obmedzovat v zivote,predsa len ja osobne si to neviem predstavit,ze by som mala potrebu mat sex kazdy den,asi by som zosalela a tiez by ma to trapilo.Väcsina chalanov si mysli,ze dievca,co chce sex kazdy den,ze to je vyhra,avsak ich by to tiez po case omrzelo,nie vsetkych,ale väcsinu ano,predsa len je to vycerpavajuce a ked clovek nema dlhsie sex,tak si to potom o to viac uzije :) Najlepsie by bolo bud si najst partnera,co to tiez potrebuje kazdy den alebo aby si ty skusila to potlacit,podla mna by to urcite slo,len treba na to vela casu a postupne sa to naucis ovladat :) ja som tiez kedysi mala chut na sex kazdy den,avsak som si uvedomila,ze ten cas mozem stravit aj lepsie,nez kazdy den sexom a ze som tak ovela stastnejsia a po case to uplne vymizlo :) teraz mame s priatelom sex spontanne :)

vertzi

rapopo naozaj dakujem... riesenie? Ano je to riesenie, ale ja svojho priatela milujem...preto sa snazim nemysliet na to ani na neho netlacit... viac krat do dna by som to nechcela urcite by ma to potom prestalo bavit... ale chcela by som aby to cele bolo castejsie a take spontannejsie..my sa milujeme iba v posteli pred spanim, iba ked som odmalovana a v pyzame..tiez by som chcela aby sa na mna vrhol ked som v v spodnom pradle, v kuchyni, ked lezime na gauci... to sa nestalo ani nepamatam.... velmi ma to trapi a to sme mladi ludia. Aby som sa vyhla pripadnym pripomienkam typu " asi nie si pekna, sexy, pritazliva- nie je to tak... prave naopak. raz sa vyjadril ze ma z toho stress lebo som velmi pekna a sexy... ak je toto teda v konkretnom pripade vyhra :-/ ) co robit???

rapopo

Pozri Vertzi - kolko ludi, tolko chuti - niekto niekolkokrat denne a niekto raz za rok a ostatni vsetko ostatne medzi tym - vsetko je to uplne normalne. Podla mna by si si mala iba najst partnera, ktoremu to vyhovuje, aby si sa neptrapila ty ani on - to je cele. Na utlmenie sexualnej ziadostivosti existuju iba lieky, co sa davaju sexualnym deviantom a tie maju strasne vedlajsie ucinky. Rady vselijakych tutkov tu nepocuvaj - oni nevedia co prezivas a ako to citis. Rozumom sa to da potlacit iba do istej miery, ale ak je to prilis silne, nic ine ako ti radim s tym nenarobis. Hlavne sa kvoli tomu netrap, lebo riesenie existuje.

vertzi

jasne kebyze mal uraz tak je to uplne ine.... vcera napr. tiez nemal naladu, mal problem v praci tak sme to rozoberali a podrzala som ho psychicky, nic neziadala a ani sa o nic nepokusala... ja som hovorila o normalnom bezproblemovom zivote...

;;;;

ak by priateľ mal napr. úraz a nemohla by si s ním spať dajme tomu pol roka, rozišla by si sa s ním a hľadala si iného?

ak áno, máš problém so sebaovládaním, nadmernou žiadostivosťou a neviem či aj nie nábeh na závislosť. skús byť bez sexu a masturbácie týždeň, či to dokážeš

vertzi

No prave mne to tak nepridapa... citim sa akoby som ho tym otravovala.. napiste mi co si mam o tom mysliet... som chora alebo je viac takychto zien? Moje kamaratky su tiez ok tak raz za tyzden...