Liecba syfilisu

Príspevok v téme: Liecba syfilisu
BUBU111

diagnostikovali mi syfilis z prvého odberu krvy, čakám ešte na podrobne výsledky ktore maju zistit štádium, ale podla príznakov mam iba vred malý tvrdý mal by som byt v prvom primárnom štádiu. čítal som veľa článkov na internete väčšina je tu pozitívnych ze ak sa syfilis podchytí skoro je vyliečitelný. no moja lekárka tak povzbudivá nebola ze jej sa to ešte nikdy nestalo žeby niekoho vyradila z evidencie. chcem sa opýtať ci nepoznáte nejakého špecialistu v Košiciach ktorý by bol pozitívnejší v liečbe. teraz mi nasadila rovamycine 3 m.i.u každých dvanásť hodín (v mladosti som bol alergicky na PNC). ako to bude prebiehať ďalej ak to vyberiem už nebudem infekčný? ostane len niečo v krvy a žít budem môcť spokojne ďalej ako doposiaľ, ci môžem nakaziť aj potom niekoho? partnerka išla tiež na odber ale ešte zatiaľ výsledky nevie, dúfam ze aspoň ona bude negatívna sme spolu len 5tyzdne.

Lopez

Zdravim vsetkych zistili mi pred 2 rokmi sifylis aj partnerovi najprv naspreliecili liekmi zacalo to ustupovat a po roku sa nam vysledky zhorsili u mna ako zeny je to s vysledkami horsie uz som aj partnera podozrievala ze mi niekde zahol nechapem ak vam to ustupuje a potom znova mate zle vysledky strasne ma to trapi koli tomu sa s priatelim rozchadzame ako s tym zijete najdem si este chlapa dokaze partner akceptovat taku chorobu?

jhony

ja som vyše mesiaca behal po kožných ... bol som u 2 "odborničiek" ktoré mi predpisali kremiky. prvotne podozrenie u mna bolo na kvasinky... no po návšteve venerologickej ambulancie mi povedali ze mam syfilis ... mam tam tiež len taky vred alebo vyražku či čo to je veľkú cca ako 10-20centova minca... Lekárka mi však nekompromisne nariadila hospitalizáciu ... nech som sa snažil ako koľvek ani kôli VŠ mi nechcela dať domácu liečbu. V tedy som bol strašne zúfalý lebo som to v podstate nemal od koho dostať ... navyše partner s ktorým som bol mi tvrdi že mu zistili iba kvasinky... najhoršie je aj povedať to doma... 11 dňová hospitalizácia je dosť vážna vec ... navyše môžem čakať 4-6 injekcii denne (mam z toho fóbiu)

ebi777

ja len tak mimo témy,, tiež som z ke, a už dlhšú dobu sa povráva, že v ke je veľmi rozšírený syfilis,,, a hlavne medzi zbohatlíkmi..

teraz som to napísala všeobecne,, neber to prosím na seba, treba si dávať veľký pozor, drží palce pre skoré vyliečenie

metju:4

maš domacu liečbu alebo nie? lebo som čítal tu tiež jeden članok o tom a chalan písal že bol v nemocnici celý mesiac.. ale on mal už 3 štadium ked mu na to prisli... ja musím poklopať...nemám s tým skúsenosti a sa aj bojím trochu toho že čo ak.. tak som v tomto opatrný... tak preto som tak zvedavý. predsa to nie je sranda. ale určite verím že to bude fajn. je dobre že na to prišli teraz a nie až v 3. štadiu ako v tamtom prípade. takže je ovela ovela väčšia pravdepodobnosť že to prejde uplne.

bubu111

Zatial som nezisťoval nič počkám na úplne výsledky. Príznaky Herxheimerovej reakcie,mal som ako keby horúčku bolo mi zle nízky tlak malatnost ale už to prešlo je mi fajn

metju:4

ake mas príznaky??? zistoval si či je nejaky iný lekár??... teda určite v KE nejak iny je len či si si zistil niečo