Muži, na čom vám u ženy skutočne záleží? Alebo moj pribeh...Som len ja taká iná?

Príspevok v téme: Muži, na čom vám u ženy skutočne záleží? Alebo moj pribeh...Som len ja taká iná?
Gnes

Som 17 ročná baba a v žiadnom prípade nie som dokonalá, či nejaká krásavica. A už len to ako my ženy vyzeráme ovplyvňuje náš osud, sebavedomie, prácu, výber partnera a pod. Neviem či sa len stretávam s nesprávnymi mužmi a chlapcami, ale každému ide o tieto veci: dievča musí mať bezchybnú tvár a krásne vlasy, postavu a´la Megan Fox, teda min. musi byt dobre obdarena hore, byť dokonale upravená a oblečená podľa najnovšej módy. A často sú to aj peniaze či spoločenské postavenie, rodina, z akej pochádza. Kde to žijem? Naozaj medzi dokonalymi, kde každý musí vyzerať ako modelka z titulky či byť solventný, inak je braný ako odpad?

Ja nezodpovedám asi ničomu z tohto a preto sa cítim ako poškodený tovar vyradený na zánik. Neverím, že si niekoho nájdem, kto ma bude milovať takú, aká som aj s chybami.

Ďalšia vec je charakter. Čo sa vám na žene v tomto ohľade páči? Ja som tichá, pred cudzími toho veľa nenahovorím, ale keď som s niekym, koho dobre poznám, viem s ním normálne kecať. Kedysi som bývavala iná, ale isté skutočnosti to zmenili. Všetko, čo som vždy chcela bolo zapadnúť, niekam patriť, byť akceptovaná a možno aj milovaná, i keď v to už ani neverím. Veľmi často som súdená a nenávidená len kvoli tomu, ako vyzerám a aká som. Pritom nikto nevie,čím som si prešla a že to aká som je pre nejaký dovod. Nerozumiem mužom ani psychike tejto spoločnosti absolútne, tak najprv človeka zničia psychicky aj fyzicky a potom čo čakajú? Že to človeku neublíži? Že sa nebude cítiť menejcenný? Že si podreže žily? Alebo že bude sebavedomým úspešným vodcom? Celý život mi bolo ubližované, bola som nenávidená a urážaná a hlavne nemilovaná, PREČO teda všetci očakávajú, že sa budem správať ako ostatní, tí tzv. normálni, čo pozitívne veci nepostrádajú a berú za samozrejmosť? Čo robím ja, je predstieram, že nejaké to sebavedomie mám, cez deň sa celý čas smejem a v noci plačem. A viete čo? Aj tak nikomu nevyhovujem. Ale nemožem ukázať to, aká naozaj som, inak by ma umučili zaživa a mali za úplneho asociála. Neviem ako ďalej. Som len ja taká iná?

Palmanus

Ahoj Gnes

Gnes, každé dievča je natoľko krásne na koľko sa sama v sebe cíti :)Poznám dievčatá vyšperkované, ktoré nie sú so sebou spokojné, lebo furt sa im na sebe niečo nepáči a všímajú si aj takých blbostí, ktorých by si nemuseli keďže im to robí zbytočné vrásky na tvári. Ale zase poznám dievčatá, ktoré sú so sebou spokojné, vyrovnané samé so sebou. A aj keď ty si (alebo budeš) sama v sebe vyrovnaná a sama so sebou spokojná tak máš dosť pevný základ, ktorého sa treba pridržiavať.

U chalanov vždy, respektíve u viac ako 90% mužov ide väčšinou o prvý dojem. Vlastná prezentácia dievčaťa / slečný / dámy (každému však vyhovuje niečo iné) Potom sa hodnotí výzor (tvár, telo, oblečenie atď) potom vyspelosť ženy a nakoniec jej charakter.

Záleží to tiež od dosť veľa ďalších faktorov ale jedine čo viem že netreba sa hneď vzdávať, hádzať flintu do žita a hneď utekať pred touto realitou prosbami o smrť. Si ešte mladé dievča, takže nikdy nevieš kam ťa život zaveje, s kým sa spoznáš, kto ťa bude mať skutočne rád, akceptovať ťa takú aká si a ...... Viem že tieto roky 15 - 18 sú ťažké lebo deje sa v človeku mnoho zmien ako spoločenské (škola) ale aj osobné ako puberta, city, ktoré sú niekedy neovládateľné, ktoré niekedy pachtia po niekoho náručí, po pocite že niekomu na mne záleží atď.
Tiež som si tými časmi prešiel, boli dni ktoré boli pre mňa utrpením, dni ktoré vykúpením. Vykúpením prečo? Keď som videl ako si mnohé páry podrážajú nohy tým že sa podvádzajú alebo sa navzájom ohovárajú či na seba jeden na druhého nadávajú mimo svojej blízkosti , alebo že alkoholom ospravedlňujú neveru voči svojmu partnerovi / partnerke, Ďakoval som Bohu, že ma týchto trápení, starostí ušetril, ďakujem mu, že mi ušetril môj drahocenný čas, ktorý som nemusel venovať premýšľaniu. Môžeš byť rada, že na teraz ťa žiadny takýto vzťah nebrzdí, keďže ťa ešte čaká obrovská zmena ktorou bude pravdepodobne výška po strednej.

A buď rada že si iná, lebo si čierna ovečka uprostred stáda, ktoré sa slepo niekam ženie. Si ovečka, ktorá raz bude mať obrovskú pozornosť, ale aby sa toho mohlo stať netreba sa vzdávať, netreba zúfať, či smútiť.

Raduj sa, dostala si dar, ktorý má málokto, lebo vidíš aj to čo niektorý nie :)

vinea

Buď sama sebou a buď hlavne verná sama sebe. Neprispôsobuj sa okoliu len preto, aby ťa "milovali akceptovali". Ale k tomu zrejme potrebuješ ešte čas, životné skúsenosti, dozrieť ako správne víno. Nechci všetko a hneď zaraz.. Všetko má svoj čas a hlavne sa nevzdávaj a buď sama sebou, ako to cítiš, aká v skutočnosti si

sampon

Dneska som presiel po EUrovei a videl som tam vela na prvy pohlad peknych dievcat. Ale ked som sa prizrel blizsie, tak som zistil, ze su to chemicke tovarne. Pokial nepachli po nejakej prenikavej gycovej voni, tak mali bud vrstvu makeupu a na hlave tony farieb a chemickych prisad o vypachavkach, alebo silikonoch radsej nic. Vonku na vzduchu by som s nimi hadam aj vyddrzal ale v uzavretych nevetranych priestoroch by som sa aj bal otravy vyparmi.

kafe

do frasa a to najdôležitejšie som zabudla. Gnes, už si sa dnes zasmiala? Tak kukaj a nechaj sa inšpirovať. Po anglicky snáď niečo vieš.
www.youtube.com

kafe

Gnes, ja som písala o vlastnostiach a chovaní čo sa ti PÁČI, aby si robila podobne. Neexistuje nikto v tvojom okolí, kto by ťa inšpiroval tým, ako sa správa k druhým? Iba vtierky a tí čo skáču po druhých??

Vidíš, je fajn, že vieš čo chceš. Ak si udržíš tento hnusný pohľad na seba, na život a ľudí okolo, môžeš dosiahnuť čo chceš. Ale pôjde ti to ťažko, pomaly a nesmierne bolestivo. Je to ale len tvoja voľba, nie Božia vôľa. Tiež však viem, že ťa to mnohému naučí, takže je vlastne dobré, že vidíš život tak ako ho vidíš. Ale že to neni v poriadku, to cítiš aj sama, nemusí ti to hovoriť nikto druhý.

Iveta Michael

Gnes ... nemáš nič čo predstierať!

v tom je to asi celé, zjednodušene povedané ...

ľudia pretvárku vycítia a nemajú to v obľube vieš

Prezyvka55

Simonella bacha ak veris v boha tak mi nemozes priat zle veci lebo inac pojdes do pekla :D mysli na :D
btw tyka sa vsetkych poboznych v tejto teme :D.

Gnes

Fleur: Máš pravdu a určite ti napíšem.

kkaffik: Ty si myslíš, že by bolo dobré, keby som napodobňovala tých iných a chovala sa ako oni. To by som ale potom naozaj nebola ja. Nedokážem skákať po druhých len aby som dosiahla svoje túžby. Neviem sa vtierkať. A to by som musela robiť. A prečo musím byť ako tí tzv. normálni, prečo sa chovať ako ostatní? Ja chcem len prácu, z kt. vyžijem a pokojný život. A aj tak, človek sa dostane k bohatstvu len 3 cestami: zdedí ich, podvodom alebo dobrou svadbou. Chcem žiť pri zemi, ale pokojne. Prepáč, ale moju vieru nepoznáš. Nevravím, že som dobrá kresťanka, ale verím v Boha na 100%. No vidíš, ja svoj život nenávidím.

Simonella: Aj ja ďakujem. No veď uvidím, kam ma ešte vietor zaveje, je to v Jeho rukách.

Skvelé, som rada, že som tu stretla niekoho, kto v ne verí tiež. Veľakrát som si našla nové posolstvo. kt. akoby bolo určené práve mne. Je v nich veľa odpovedí.
Ach, bodaj by si mala pravdu. Ja viem, že nemožem všetkych chlapov hadzat do jedného vreca, ale keď ja už naozaj neviem, či nejakému budem mocť veriť. Aj by som chcela, ale bude to ťažké. A ďakujem :)

innerworld: Hádam máš pravdu, ďakujem :)