Super prsia + štíhla línia

0vecka

2 odpovedam a ty si myslis ze ked neveria lekarom napr ze rakovina sa neda liecit doma tak budu verit ze tabletky im nezvecsia prsia? podla mna je to to iste...

odpovedam

urcite da. ale tabletkami to nedosiahnes. naozaj samotni gynekologovia upozornuju zeny, ze tieto preparaty uzivaju zbytocne. Reklama vie nadherne balamutit a naslubovat aj nemozne... doslova nemozne :-)
pevne prsia zavisia od kolagenu, ten vekom klesa... ja neverim, ze nejaky preparat toto dokaze obist.

Janette668

odpovedam... ja viem ze cvicenim prsia nezvacsim ja som z velostou spokojná mne ide len o spevnenie ja som z velkostou spokojna :) ja hovorim len to ze nieco pre krasie prsia sa urobiť da :)

odpovedam

janette, muzske prsia su tvorene svalom, preto sa ich cvicenim zvacsuju. Zenske prsia su tvorene zlazami a tukom - cvicenim sa zmensuju. Vsimni si fitnessky - vymakane tela, nizke percento telesneho tuku a ziadne prsia alebo silikony. Jedine, co moze zena cvicit, je spevnit hrudnik - ale to prsia samotne nezvacsi, iba hornu cast, dolna (kde su zlazy) sa cvicenim zmensuje.

Janette668

Ak moja vzdelanie siaha do takých rozmerov tak prsia sú aj prsné svalstvo a iné :)
takže to nieje o spevnení tuku... a aj aspon podľa mňa tie tabletky same prsia ze spevnia ale ak mate optimálny prístu tak tomu môžu pomôcť :)

adkami2727

ja som užívala podobný prípravok, ten čo ho propagovala Judíniová, už si presne nepamätám názov, asi po mesiaci bolo badať zmenu, prsia sa mi síce o niečo málo zväčšili ale neboli jediné, pribrala soma riadne. Po dvoch mesiacoch som to vzdala a vyhodila, pretože som sa nemohla vpratať do riflí. Prsia mi za to nestáli. Plánujem určite plastiku, ale až po deťoch.

ebi777

akože, čím sú tvorené prsníky prevažne, ak nie tukom, prosím ťa vysvetli mi to? možno mám nejaké rezervy vedomostné, lebo nechápem

Janette668

Ahojte prvý deň za mnou :) nieje mi z tích tabletiek zle ako písali iné baby na fórach :)
Pri použití krému sa mi automaticky asi do minúty postavili bradavky čo bolo troška nepríjemne ale nič hrozné. Neviem či to môžem pripísať tabletkám ale v priebehu dňa mi stačilo menšie množstvo jedla :)

P.S. Prsia niesu iba tuk a veľké prsia nemajú iba tučnejší ľudia :D

martinavor

no to som aj ja zvedava, prsia mam po dvoch detoch mini, splasnute, tiez som nad tym rozmyslala, kedze silikony nechcem...ale vsade som dostala rovnaku odpoved:vyhodene peniaze...uvazujem skor o zvacseni vlastnym tukom, ale ani to vraj nie je trvale:(