Partneri
ZDRAVIE.sk Šport7.sk Rodinka.sk Klik-Klinik - online doktori
Internet.sk
Internet.sk ĽudiaĽuďom.sk Fony.sk ephoto.sk Dnes24.sk

shea butter

RNG

Shea butter(burre karite)je husty olej zo semien africkeho stromu(butyrospermum parkii), poodobne tuku z jadra avokada(unsaponifiable ). V cistej forme alebo stuzeny sa pouziva v kozmetike, hojivy,mastny. Pouziva sa v prirodzenej kozmetike(podla mna by mala byt zlozena len z jedlych zloziek)spolu s kokosovum olejom, kakaovym olejom, mandlovym olejom ,jojoba olejom
Niektore sa nazyvaju maslami pre tuhu konzistenciu v izbovej teplote . Vserky su ale tekute pri telesnej teplote. Vsetky uvedene ochranuju plet, vyzivuju a maju urcity slnecny filter,od 2 do 10

lenoccka

sesternica ma krem na suche a popraskane ruky s touto prisadou, ja pouzivam peeling na telo... nestazujem sa, je to fajn

Zaujalo Ťa niečo? Zostaňme v kontakte!

Registruj sa na fóre a dostávaj emaily o nových príspevkoch v témach, ktoré Ťa zaujímajú.

Chcem sa registrovať

Prihlás sa k odberu noviniek a zaujímavých článkov

shea butter - Fórum - ZDRAVIE.sk