Antikoncepcia mistra

Príspevok v téme: Antikoncepcia mistra
jacki

Ahojte chcem sa poradit o antikon.mistra prosim hlavne zeny,ktore s nou maju skusenosti.Gynekologicka mi ju predpisala a budem ju brat teraz po prvy raz,no mam aj strach,ked som si citala letak od tabletiek je tam velmi vela neziaducich ucinkov mam aj strach ju zacat uzivat.je tam padanie vlasov,priberanie,nadmerne ochlpenie,a
vraj moze sposobyt aj nezhubny nador prsnika.Mam v
elky strach.Chcem sa poradit ci vam sposobila nijake taketo neziaduce ucinky.

Mistra

Ahojte ak by ste mali záujem mám na predaj 2 balenie tabletok nesadla mi vôbec ozvite sa A.alenka1220@gmail.com

RadkaKocikova

Ahoj, mam na predaj antikoncepciu Mistra, 5blistrov, ak by mal niekto zaujem, kontaktujte ma na radka.kocikova@centrum.sk dohodneme sa ;-)

Monika121

Ahoj.... samozrejme, že si všetky vedľajšie účinky ošetrili vo svojom letáku.... ale sama uvidíš ako na nu zareaguješ... ja ju beriem už rok a pol a prvé 3 mesiace bol des.... najprv som mala menzes 2 týždne vkuse... potom na ďalší mesiac žiadnu... pleť sa mi najprv zhoršila, ale teraz je to už bez problémov :) takže ja som spokojná :)

aňulda

ahojte, chcela by som vedieť či sa pri tejto antikoncepcii môže do mňa partner urobiť a ja by som neotehotnela.

Kika111

Ja ju uživam asi rok a velmi mi to pomohlo. Kedysi som mala silne bolesti v podbrusku, v prsiach a byvalo mi velmi zle pocas menstruacie, tak som poziadala moju lekarku o pomoc. Ta mi jednoznacne odporucila mistru. Všetky potiaze mi zmizli a ja si uživam teraz každý deň aj počas menštruacie. Bolesti sa stratili a krvacanie je ovela slabsie. Je to pre mna velka uľava

nikuska84

ja som brala 3 roky Jeanine a teraz už pol roka beriem Mistru. Je to to isté, len cca 8 EUR na 3-mesačnom balení uštrím :-)
beriem to lebo som počas menzes brutálne krvácala. Spamätávala som sa potom z toho ďalší týždeň. A teraz krvácam slabúčko tak 2 dni. Inak keď si prečítaš akýkoľvek leták, nájdeš tam všetko. Moja MUDr. robila v Nemecku a tam vraj antikoncepciu užíva 50% žien a u nás nejakých 10 %. Vraj to nechápe ako sa tu do toho kadejaký odborník obúva :-)
Asi toľko k tomu, ja som max. spokojná.

dadulinka!

na mňa nemala dobré účinky, mala som pri nej bolesti v podbrušku, vždy prvé tri dni, keď som ju začala užívať . Objavil sa problém s vracajúcou sa mykózou, ktorého som sa zbavila až po jej vysadení. Nuž ale pri antikoncepcii platí, že každá žena je iná, takže vyskúšaj a uvidíš. Ja už som užívala štyri. Teraz užívam novynette a spokojnosť vo všetkých smeroch.

jacki

Ahoj kablica ja viem,ze kazda antik.ma NU a viem,ze to nie su cukriky niesom blba no chcela som vediet ci tu na fore maju zeny skusenosti s touto antik.