Prečo je taký?

Príspevok v téme: Prečo je taký?
Pekný deň

Ahojte, potrebovala by som poradiť alebo nestranný názor.
Pred 4 mesiacmi som sa na discotéke zoznámila s jedným chalanom.(pomenujem ho ako pán x) Zoznámil nás kamarát, ktorý sa s ním pozná. Obaja máme nad 24.Popravde vôbec ma nejako pán x nezaujal. Dokonca som ho hneď v ten deň ako sme sa spoznali odsúdila pretože urobil niečo čo sa mi vôbec nepáčilo. Som taká, že ak niekto urobí alebo povie niečo s čím sa nestotožňujem tak s ním už \"nestrácam čas\". Keď som už odchádzala domov všimla som si ako si ma celú prezeral. Nebolo to ale také chlípnické alebo vulgárne \"vyzliekanie pohľadom\". O pár týždňou sme sa znova stretli na rovnakom mieste. A vtedy to začalo, celý čas sa na mňa díval, usmieval a prakticky stále pri mne sedel. Moc sme sa nerozprávali, len sme tak pri sebe sedeli. Väčšinoum mi prekáža ak sa s niekým nemám o čom rozprávať no tento raz mi to vôbec nevadilo. Sedeli sme tam viacerí a ja som sa rozprávala s kamarátmi keď som si zrazu uvedomila, že keď sa vzdiali tak mi chýba a keď sa vrátil cítila som sa zase dobre. Svojvoľne sa ma dotýkal a správal sa ako keby sme sa poznali už roky a úprimne aj ja som mala taký pocit.Keď sme sa už chystali domov chcel aby som ešte ostala, že on ma potom odvezie. Nikdy pred tým som nič také neurobila a sama som nerozumela tomu prečo to robím.Bol to vlastne cudzí chlap.Ale odviezol ma a keď sme už zastali pred mojim domom vypýtal si na mňa číslo, lebo vraj nevie kedy sa uvidíme.Prekvapil ma otázkou-čo mi dvaja? Ale \"nevyštartoval\" po mne ani nič také.Takže vymenili sme si čísla a vystúpila som. Na druhý deň sa mi ozval a asi dve hodiny sme si písali. Nerozumela som tomu, lebo mal priateľku.(ale rozchádzali sa)Potom sa dlho neozval. A potom sme sa znova stretli a zopakovalo sa to isté akurát že ma už neviezol domov, lebo som to nechcela.Nemiešam sa do vzťahov nikomu a tak som mu to aj povedala ale on bol v tom období už rozídený. Ale aj tak som na ňom videla, že ho to mrzí.Myslím, že to ešte neprekonal.No ale keď sa stretneme stále sa drží v mojej blízkosti, pohladí mi vlasy, usmeje sa, sedí tak aby sa nám dotýkali nohy a stále na mňa dáva pozor. Cítim sa pri ňom veľmi dobre, tak bezpečne a fakt skvele a to som sa ešte pri nikom tak necítila.(ale keď pri ňom nie som ani si na neho nespomeniem)Neberiem to tak, že ma o mňa záujem, lebo keby mal tak sa ozve. A vôbec som to neriešila až kým mi ten kamarát čo nás zoznámil nepovedal, že pán x to začína so mnou myslieť vážne.Ale ja neviem čo keďže medzi nami nič nebolo a nie je. On je vraj taký, že si musí babu riadne \"preveriť\" a byť si 100% istý ale ako môže na základe pár neorganizovaných stretnutí niečo preverovať. Bóže takto napísane to znie blbo ale ja som sa ešte nestretla s takýmto správaním. Neviete mi poradiť čo sa mu vlastne deje v hlave, o čo mu ide? Je to dobrý chalan ale obávam sa stretnutí s ním, lebo mám pocit, že si to celé zle vysvetľuje.

Dawia

Povedz mu to normálne.. a po jednom večeri ti povie čo mi dvaja? a to ešte enbol ani rozídení definitívne s priateľkou? neviem..musíš mu povedať to, čo cítiš. že si zmetená a čo vlastne odteba očakáva.. ak už má nad 24 bolo by namieste, aby ťa aj pozval na iné-súkromné stretko ako len na diske raz za čas:

kafe

o čo mu ide určite zistíš skôr či neskôr. Neboj. A prečo je taký? Prečo by nemohol byť? Ubližuje ti nejako svojím správaním/konaním? Je sám sebou a robí si veci (správa sa) tak, ako sa to jemu páči.
"ako môže na základe pár neorganizovaných stretnutí niečo preverovať." Divila by si sa, čo všetko sa dá zistiť o človeku bez slov, len z jeho správania, držania tela, mimiky.. Myslím, že chlapec vie veľmi dobre, čo robí a robí to perfektne. Ty si hľaď svoje a zbytočne nerieš jeho dôvody. Ste iba známy, nie ste ani kamaráti a pokiaľ neni vlezlý a neobťažuje ťa, kľudne sa takto neorganizovane stretávajte ďalej a ty si užívaj jeho spoločnosť/pozornosť.

odpovedam

Tak ked si to cele zle vysvetluje, vysvetli mu ty, ako to je ;-)
ved kamaratmi byt mozete, ak je o to obojstranny zaujem. Len ho nevod za nos a nevymyslaj si vyhovorky typu "ze sa teraz na vztah necitis" alebo ze "nemas cas" a pod. Jednoducho mu na rovinu povedz, ze tvoje city k nemu su len kamaratske, alebo pomenuj ich podla seba, ako to citis. Ale uz len tym, ze si mu dala telefonne cislo a nechala sa odviezt domov si mu dala akoby "ano". TAkze ako pisem, vysvetli mu to, aby sa necitil podrazeny a vyuzity.