Ako to slusne ukoncit

Príspevok v téme: Ako to slusne ukoncit
nickname1

ahojte, stretavam sa nejaky cas s jednou zenou, ale vadi mi ze je moc hrrr, obcas uz zacina temy ako svadba, casto hovori veci ako ze sme si sudeni, pritom napriklad ona povie svoj nazor potom ja svoj (dost opacny) a ona potom povie ze ano vlastne mas pravdu tak som to aj ja myslela, my sa k sebe fakt hodime...priznam si ze rozchadzat sa fakt neviem, to je moja slaba stranka, bol by som rad ak by ste mi poradili ako jej to povedat, alebo aspon naznacit aby sa trocha ukludnila, pretoze inak to nie je zle dievca a ak by to brala trocha volnejsie rad by som s nou bol, diky za rady =)

Euva

Trochu ťa úháňa, ale ak platí "inak to nie je zle dievca" škoda o ňu prísť, nie ?
Ja by som sa nerozchádzala ale povedala by som jej, že sa cítim byť tlačený a že ak nepovolí, budem o rozchode uvažovať.
Potrebuješ čas. Ona možno už vie, že zažíva "to pravé" .
Nemusí byť zlá, môže byť len nešikovná.
Možno je to lepšie, než sa dostať do rúk mazanej manipulátorke, ktorá dosiahne to isté, vycicia ťa a zahodí. Uvažuj, máš čas.

bimbo

a koľko máte rokov? možno je to nepodstatná informácia ale zaujímalo by ma to pre detailnejšie vykreslenie situácie...

Sejla

nickname, zrejme máš problém aj ty, s komunikáciou. Však k nej buď úprimný vždy a vyhneš sa neskôr nejakému vysvetľovaniu a zbytočne ju nezraníš. Keď začne o svadbe, povedz, že si myslíš, že je priskoro o takých veciach hovoriť.. To, že mení kvôli tebe aj názory je znakom, že sa na teba nezdravo viaže a idealizuje si ťa, tak ju trochu schlaď, povedz jej, že sa ti páči, ak má niekto vlastný názor a stojí si za ním a nemusí s tebou vo všetkom súhlasiť.. alebo jej normálne povedz najsôr všetky jej dobré vlastnosti, ale že to fungovať nebude a chceš len priateľstvo.

príspevok

Nieje z bohatej rodiny ze sa ti tak pchaje do riti? Mozno je vydajachtiva. To je podozrive na tvojom mieste by som sa mal na pozore skusaj ju dalej rozne temy nahadzuj ako bude reagovat ci vie povedat vobec svoj nazor. Ak si z lepsej spolocnosti citi prachy a postavenie.

odpovedam

V prvom rade si vyries otazku, ci sa s nou chces rozist alebo len odstranit chybicku krasy. Ako to citis? Lebo rezignacia je v porovnani s druhou sancou obrovsky rozdiel. Ale z toho, co pises, to dievca je nesebaiste a prilis sa na teba naviazala. ja si neviem predstavit, ze by som mala pri chlapovi take reci a este aj menila nazor podla toho jeho...