Parazity mi ničia život

Príspevok v téme: Parazity mi ničia život
kejra

Dobrý deň,
chcem sa na Vás obrátiť, pretože už neviem, čo ďalej.
Najmä by som sa chcela obrátiť na ľudí, ktorí majú skúsenosti s nejakou alternatívnou medicínou alebo konkretne overené lieky
Mám 25 rokov a už asi 2 roky bojujem s vaginálnou mykozou...vymenila som už gynekologa, ale takmer nič nepomaha. Opakovane obaja skúšali liečby ale po 3-4 mesiacoch sa to vždy vráti. Pred pol rokom som mala helikobaktera, ktoreho som sa horko ťažko zbavila. Snažila som sa zdravo stravovať, mať pohyb, všetko a pred 2 tyždnami ma neskutočne začal svrbieť konečník...doktorka zistila mrle. Už neviem ako s tým bojovať..nasadila mi liečbu, ale už 2 tyždne a stále nič..uplne mi to niči život...nemožem spavať, neustále ma niečo svrbí, niečo páli, mávam bolesti pri stolici a nie a nie sa tých parazitov zbavit. Hocikedy som aj o 2ej v noci hore a zo zufalstva sa idem zblazniť,,,to svrbenie, zase sa vrátila aj mykoza.
Aby ste si nemysleli, nie som žiadna "špindíra". Stále sa sprchujem, umyvam všetko jedlo, ruky...som celkom zaťažená na hygienu...neviem si to vysvetliť...každá rada mi bude dobrá.

GoFruit

Postov sa neboj. Teda ak sa naozaj bojis nerob ich aby si si neublizila. Kludne si o nich precitaj. Ked mas strach mohla by si ist postupne. Co javiem prestat jest vecer o 18 a dalsie jedlo si dat o 13 nasledovny den. Pit iba vodu. Toto mozes robit 2krat do tyzdna alebo dokonca kazdy den. Postupne predlzovat na 24 hod raz do tyzdna alebo 2krat. Potom spraviť 3 dni. A ked budes mat zvladnute 3 tak mozes rovno hned predlzit na 7 dni. Na treti sa to vacsinou zacne zlepsovat a prestanes citit hlad. Ale samozrejme ze sa riad sebou. Ak sa necits na predlzenie, tak to nerob. Je to narocne ak musis popritom chodit do prace ci skoly. To je jasne. Treba si na to spravit cas tak neviem ci ti to okrem vikendu vyjde. A skus cvicit jogu alebo taici alebo niecco co ti zvysi obranyschopnost organizmu.
Inac to co sa pytas ci je dobre nejest- pre telo to najlepsie. Prave vtedy sa zacne liecit ked nevydava energiu na travenie. Vtedy zacne liecit. Su ludia co robia 21 dnove posty. Jezis mal 40 dnovy. A uz som citala aj o ludoch co mali 60 dni post - v ziadnom pripade nenahovaram -to uz je pomaly na umretie a ak to aj prezije clovek moze mat nasledky.
A je nesmierne dolezite pri dlhsich postoch - 7 dni a viac pripravit sa na post odlahcenim stravy a ukoncit ho tiez velmi lahkou stravou. Malymi mnozstvami napr ovocia sa dopracovat k vacsim porciam.
Ale najlepsie urobis ak si o tom prečítaš co najviac..

odpovedaaam

a nedržala som žiadnu diétu, obmedzila som akurát tak sladkosti. Ale ako som si dala tú tabletku, tak po pár dňoch bol problém preč.

odpovedaaam

a aký druh liečby ti nasadila? Ja som mala rovnaký problém, doktorka mi dala tabletku vermox, po nejakom čase som ju zjedla znovu, už si nepamätám presne. Ďalej je dôležité, aby sa preliecili všetci členovia domácnosti, vrátane tvojho partnera. A veľmi dôležité je časté umývanie rúk.

kejra

Fuuha, snad to zvladnem, ja som akosi odjakživa haklivá na všetko, čo sa týka konečníka. Je to asi psychické, teraz trpím pri týchto problémoch dvojnásobne, ked to ešte riešim cez doktorov. Ale pre zdravie urobím čokolvek, lebo takto už nedokážem ďalej.
Prejdem určite na ovocie a zeleninu a tie posty nie su nejake nebezpečne? Je to fakt den uplne bez jedla? Nemyslim nebezpečne že by som hned zomrela od hladu, ale či je to zdravé neprijímať žiadne jedlo?

GoFruit

Na nete najdes navody. Kup si v lekarni sadu na klystir. Prefiltrujes vodu alebo aspon prevaris 2 litre. Naplnis nadobu co ti predaju v lekarni. A odstriekas vzduch do nejakej flase aby do teba isla le voda. Musis sa dat na styri a naklonit dopredu co najviac, hlavou na podlozku. Ked mas nutkanie na stolicu bez na zachod. Daj do seba tie 2 litre. Potom ked vylucis tie 2 litre tak si to mozes zopakovat. A ked sa ti podari vodu udrzat tak urob sviecku a potom si lahni na pravy bok na 15 min.
Pocas postov treba robit denne klystir. Ked si rozbehana tak si to nechaj na vikend. Post s klystirom je super kombinacia. Po poste vzdy zacinaj ovocim a aj den pred tym len ovozel najlepsie. A tie sladkosti vazne nejedz. Ani kusok.

kejra

No uznávam, že oproti tomu čo ste mi napísali, moja strava nebola uplne ono. Nieže sa teraz nesnažím, ale zmenila som prácu a už mi to robí problém. Chodievala som vtedy behať stále nech mám pohyb a nech som viac v pohode, lebo ja som v neustálom zhone. Študujem, pracujem, mám minimum voľného času. Ráno odídem o 6ej z domu a vrátim sa o pol 10 večer a to už som uplne grogy.
Ja ked som mala mykozu, uplne som vysadila cukry, vydržalo mi to však asi mesiac a neovladla som sa, teraz si doprajem aspon občas niečo.
Mliečne výrobky absolutne nekonzumujem. Nejem bravčové mäso, len kuracie, uplne bez masa nedokažem žiť.
Okrem toho, nejem zemiaky, len ryžu alebo kuskus.

Určite sa Vami inšpirujem, nejako sa vyčistiť presne, chcem sa opytat na ten klystyr. Ako sa to robi, je to komplikovane, toto som nikdy neskušala

GoFruit

Multilevel, si zlata. Dakujem.
Parazity lubia mliecne vyrobky mnam a cukry tiez.
Ako podpornu liecbu si tuez mozes kupit antiparazitnu kuru, aspon na 3 mesiace ale najlepsie aj pol roka. Ale to by som nasadila az ked vycistis creva.

MultiLevel

GoFruit, suhlas :) Pisem cosi podobne a pocas pisania som myslela aj na teba, ze dufam, ze tu prispejes aj ty ;) Rada citam tvoju temu, pretoze je perfektna aj na tieto veci, ktore sa rozoberaju v tejto teme

GoFruit

Napis co si jedla. Lebo zdravo sa stravovat je velmi siroky pojem. Ak mas moznosti daj si riadnu očistu. Post aspon 3 dni a najlepsie 7 dni k tomu sa treba prepracovat postupne. Klystiry, denne 2litre vody alebo 2 x 2l vody. Vynechaj vsetko zivocisne a priemyselne cukry. Najlepsie jedz co najviac ovozelu v surovom stave. Daj si den na ovoci a po nom den post a po nom 3 alebo 4 dni jablkovu kuru teda cisto jablka. V bio kvalite. Popri tom mozes pit jablcny ocot nepasterizovany 2 krat denne 2 lyzice na lacbo. A samozrejme kludne nejake podporne veci co ordinuje RNG. Ale tie creva si vycisti. Inac sa snazis zbytocne.

MultiLevel

Pises, ze si sa snazila zdravo stravovat...uz sa nesnazis? :) Treba dlhodobo zdravo jest, maso striedmo (vyluc bravcove uplne), ziadna biela muka, ziadne sladkosti, ziaden cukor, ziadne sladene napoje, nic vyprazane a podporovat imunitu nielen cez rozne vitaminy z lekarne, ale aj cez stravu. Skus dalej cesnakove kapsule, GSE, oreganovy olej..K imunite a zbavenia sa parazitov su dobre rady od RNG, najdes ich tusim i na jeho stranke. Mne vzdy vtlkali do hlavy, ze vsetko je len a len o strave, a v mojom pripade to plati 100%. Preto sa zameraj dlhodobo na tuto stranku. Nestaci sa len na cas zacat zdravo stravovat, treba si z toho spravit zivotny styl, ktory bude pre teba samozrejmostou.
No podla mna nestaci len zmena stravovania, ale aj psychicka a dusevna ocista. Nebolo by na skodu dat sa doporiadku i po tejto stranke. Neviem ako zijes, neviem ako casto byvas v strese, ale skus sa viac dat do pohody, nebrat vsetko velmi vazne, vela sa usmievat, aj ked to obcas byva tazke. Viac si zivot uzivat... :)
Niektori ludia odporucaju si dat pocas splnu ocistny post. Vyskusaj. Niekto si velmi chvali napriklad crevnu sprchu :) Mozno sa cudujes, preco pisem jedno cez druhe, ale obe tieto veci pomahaju telu vratit rovnovahu, zbavit sa skodlivin, toxinov...