Depresia alebo iba lenivost?

Príspevok v téme: Depresia alebo iba lenivost?
ja-pusate

ahojte,neviem co to somnou je,uz to trva 3 roky,ze som strasne zlenivela,nic ma nebavi,nechodim nikam ked nemusim,vsetko co som dovtedy brala ako samozrejmost je pre mna tazke a musim sa do toho tlacit,najradcej by som ani nevstala z postele,neobliekala sa nesprchovala,nenavidim svoje telo hanbim sa chodit po vonku lebo som tucna(predtym som Bola chuda lebo som mala anorexiu a cvicila som aj 3-4hodiny denne,terazmam bulimiu a zachvatove prejedanie)nemam ziadne sebavedomie,som z toho smutna nastvana,kazdy den placem,nemam ziadnych kamaratov,nechodim do spolocnosti,proste sa mi nic nechce,niekedy mam chut zomriet,lebo ma nebavi zivot.
myslite ze som iba leniva alebo naozaj depresia?

ja-pusate

babika4848
to ma mrzi s tym rozchodom,viem ake to je:( pred rokom som to tiez zazila a odvtedy sa tato moja ,,depka,, stale zhorsuje:( ako dlho sa uz takto citis?

babika4848

Sme si veľmi podobné , ja som natom takmer tak isto ...prestala som chodiť kamkoľvek radšej sedím doma predtým som doma neposedela ani chvílku ,nepáčim sa sama sebe . Ale moj problém je hlavne rozchod :(

zewa

Ved na gynde lekarovi objasni, ze mas divnu obvodnu, ci by ti nemohol on dat listok k psychologovi. Podla mna da. Moze mu to byt tak jedno ;)

zewa

To je veľmi individuálne.
Hm, tak sa vlastne dobrovoľne budeš ďalej trápiť? Podľa mňa, ak si aj od tejto vypýtaš lístok, dá ti ho. Povedz, že máš vzťahové problémy a potrebuješ to vyriešiť ;) Alebo sa objednaj psychiatrovi len jeden raz a popros ho o lístok. Nehľadaj ako sa to nedá, ale ako sa to dá ;)

ja-pusate

hmm tak to je dost drahe,kolko sedeni musim absolvovat aby mi to pomohlo? ja som chcela menit doktora po Tom Probleme s tymi prsami ale ta detska mi povedala ze do 26rokov musim chodit k nej:(nemam odvahu sa jej postavit a zmenit aj napriektomu lekara,je to pre mna strasny stres,behanie po vonku,vybavovanie,kontakt s ludmi,to sa neda vybavit ani mailom,ani telefonicky,iba osobne:(

zewa

To je hlupost. Mozes si detsku lekarku zmenit uz teraz. A vobec kedykolvek mozes zmenit lekara. Neviem, kto ti povedal take hluposti, ze musis. Nemusis. Ale MOZES k nej chodit do 26.
Jedno sedenie (cca 50 min.) stoji okolo 25€.

ja-pusate

zewa
k psychiatrovi zu dlho nechodim a tuto obvodacku mam zu od malicka a vraj k nej budem patrit az do 26 rokov az potom si mozem hladat noveho obvodneho pre dospelych...
a kolko sedeni je za 25eur?