Muz si nesmie byt zenou isty

Príspevok v téme: Muz si nesmie byt zenou isty
mnbvc

co si myslite o "nechavani muza v neistote?" pre mna samu je to nekonecna vycerpavajuca hra na macku a mys, no pravda je taka, ze ked som mala dobreho chlapa, strasne som sa nudila a chybalo mi vzruso v zivote. tento vyhladnuty je poriadny "zly chlapec" a vidim, ze je to presne ten typ, pri ktorom nemoze byt zena nikdy lahko dostupna. hneva ma to, koli tej energii, co do toho musim vynakladat, aby som nenechavala citom prilis volny priebeh a aby bol aj on trosku v napati. myslite, ze sa tak da fungovat aj dlhodobejsie?

novacikt

Tym netvrdim ze sa mi ma zavesit na krk a kazdou minutou opakovat vernost, ale nie umyslne a hlavne, co je najdolezitejsie, UMELO vyvijat nejake nezmyselne neistoty.
Ak by tie neistoty boli neumyselne, zivotom privolane, tak OK.
Tie su zaujimave. Tie posilnuju.

Je to ako umelo vyvolana ziarlivost a prirodzene zakopnuta situacia.

Cim by som si s niekym bol istejsi, tym viac viem "davat" naspat.

To plati aj vo vztahu kamarat, kolega, rodina a logicky, najdolezitejsi vztah, muz a zena.

novacikt

Slobodna, mylis sa :)
V momente ked mne by naznacila nejaka zena, ze je si so mnou ista.
Tak v tom momente zahodim vsetko, co jej prekaza, poistim sa na milion, a zariadim nam spolocnu krasnu buducnost.

Ak zena hra BLBE neistoty, preco by som sa mal snazit? marnit cas? a riskovat, ne dik.. budem sa snazit ako analfabet a potom ma vymeni za chrapuna lacneho, zaldzeneho a tlsteho z prvej krcmy, z ktorej ho vyradili lebo mal dlhy, ze?

Sice to moze, aj ked naplnim idealny stav zivotu-vztahu.

PS: kedy si zmenis nick na Zadana? :D

Slobodna

Ono je veľmi zaujímavé ako to všetci chlapci odsudzujú a neuznávajú ale bohužiaľ to tak naozaj je. Ak mužovi naznačí žena záujem, alebo prejaví svoje city, muž si začne byť automaticky istý a začne sa správať úplne inak - chladne, arogantne, nemilo atď. Takže fakt musíme hrať tieto únavné a trápne hry, lebo nám nič iné neostáva.

rudolf0905

zivot je ako sinusoida,ako vlny na mori a do tohto orchestru vstupuju vsetky tie nase vrtochy,nalady,pohlady,mudrosti,nerozumi....atp...ak si to clovek uvedomi,tak mu to moze pomoct mat isty nahlad preco tak kona vo svojom zivote ako kona,co ho motivuje a preco...preco si vyberie tu moznost a nie tu lepsiu ci naopak koli vrtochom tu horsiu....

382009

hrou na macku a mys si vo svojom zivote nic nebutujes,nikam sa neposunies, mozno pre dobrodruzstvo, len sa nezamilovat