Hľadam dobry zdravotný matrac

Príspevok v téme: Hľadam dobry zdravotný matrac
Noneviemaky

Dobry deň. Potrebujem matrac na manželsku postel. Tak rozmýšľam či dva samostatné alebo jeden v celku.
Nevyznám sa v nich. Aký by mal byť?.Tak tvrdý asi nie, alebo ano....potrebujem zdravotný pre alergikov,..
Neviem či by mal byť, latexový,penový, či ortopedický...
Mam silnu alergiu na lanolín,kovy,parabeny,proste.dost chemií./alergik na všetko/tak hľadam niečo s aloe vera...len su tvrde tie matrace....Nevie niekto poradiť?....nevyzná sa tu niekto v matracoch?.
Ak nie, nevadí.ved skúšobná doba je 30.dní..vrátim ak nebudem spokojná.
dovi :)

tomas==

Ahoj, z nás musím určite poradiť Dormeo. Síce sú matrace u nich drahšie, ale určite sa to vyplatí. Matrac kupuješ na veľku časť života, takže učite nešetri. Ja som tiež veľký alergik. Najlepiš je si ísť do predajne matrac vyskúšať, ľahnúť si naň a poradiť sa aj s predavačmi. A potom objednať cez inernet z nejakého e-shope. My sme uštrili pár eur aj cez stránku www.kodino.com kde nájdeš nespočetne veľa zliav a vieš si tam porieť, kde aké mjú výpredaje, Black Friday, ... Dúfam, že som ti aspoň trocha poradil. :)

OlgaP

Ja mám matrac od slovenskej firmy Materasso. Tu je zoznam zdravotných matracov materasso.sk Pri výbere zdravotných matracov pozor! Zdravotné sú len tie ktoré sú registrované na sukl.sk. Materasso ich tam niekoľko má: www.sukl.sk A samozrejme po kúpe takého matraca sa oň treba aj dobre starať www.vyspimesa.sk ..ideálne si kúpiť chránič a matrac pravidelne čistiť.

michal663

kto by si chcel vyberať nový matraca zvážiť všetky informácie, tak odporúčam tento návod: www.barige.sk fakt odporúčam !!! ja som si vyberal podľa neho

christine2

z týchto určite vyberiete sconto. sk/zdravotne-matrace my sme siich tiež kupovali s manželom, sú skvelé, pani predavačky nám tiež dobre poradili na predajni :)

amelianov1117

Ahojte, planujeme kupit s rodicmi novy matrac babicke, kedze ma bolavy chrbat, ale nevieme uplne aky. Mate niekto takuto skusenost? dakujem.

siska562

Po prečítaní tohto príspevku, som si objednala matrac zo stránky www.ja-a-matrac.sk, a môžem len odporučiť. Nakoľko obaja s manželom trpíme bolesťami chrba a ja ešte reumatickými zápalmi, hľadali sme správny matrac pre nás.

Lulina_F

Aj ja už veľmu dobrú skúsenosť s nimi. Videla som tento príspevok na nich a som spokojná, že som si kupila. Pred kúpou aj ja odporúčam mrknúť tu www.ja-a-matrac.sk. A to som mala averziu voči online eshopom, ale tento ma presvedčil, že ešte lepšie nakupim. :)