Rozchod s manipulatorom

Príspevok v téme: Rozchod s manipulatorom
Simona.007

... PRILIS TAZKY VECER ...ani neviem ako zacat. Pisem vam plna rozcarovania beznadeje a zufalstva.
Volam sa Simona. Mam 40 rokov.6 rokov som sa stretavala s clovekom ktory bol pre mna vsetkym. Zijem sama so synom, nemam to jednoduche, prekonavam obdobia z pracou ci bez nej, bojujem a borim sa s problemami ako prezit, ale o tom som nechcela.
Spoznala som ho niekde v meste v podniku. Ma za sebou 2 dlhorocne vztahy ,je dlhe roky zamestnany v jednom statnm podniku, je zabezpeceny.Zamilovali sme sa do seba, travili sme spolu more casu, smiali sme sa tesili jeden na druheho, mali spolocne zaujmy konicky. Nie som ideal zeny ale povedzme si na rovinu kto z nas je??
Avsak vzdy som bola mila prijemna ,spolocenska vesela...dala som mu nezistne prve i posledne nepozerala som na to co to stoji.....v praci uspesna az pred cca 2 rokmi prisiel zlom a prestalo sa mi darit.postupom rokov som zistila ze nezijem uz svoj zivot ale zivot podla neho. Boze ako vam to opisat??

Nikdy som od neho nic neziadala, nepytala, obcas 3krat za rok mi cosi kupil za par eur.Ak som mala obdobie ked som nie vlastnou vinou prisla o pracu nikdy ho nenapadlo dat mi par eur len tak nA VYPOMOC.Ale bojovala som z mala a vzdy sa mi podarilo pracu najst a zivot plynul.chodievali sme kamkolvek ,vylety,dovolenka, ktoru som si platila sama, cokolvek, ked som prestala jeho zadok vyvazat vo firemnom aute lebo som prisla o pracu, povedal mi ze nejdeme nikam lebo on ma autom vyvazat nebude.A to som trebars chcela ist len kdesi do lesa do prirody.Ma 2 deti , plati na ne ale nevidava sa s nimi.Iked som ho viackrat za tych 6 rokov podporovala nech sa im z casu na cas ozve venuje. Pre neho su deti len cislo uctu s terminom splatnosti alimentov.Kupil mi psika pred rokmi k vianociam,neznasa ho stale ho odhana ked pride ku mne, nepohladi. Ked som prisla k nemu mohla som jest a pit len to co som si priniesla. A ked mi dal cigaretu,nezabudol mi to pri dalsom stretnuti pripomenut.Ja som vedela urobit hostinu i z mala.Obcas ked zaplatil obed vo fast foode nezabudol mi pripomenut ze on ma zivit nebude. zacali sa stupnovat nadavky typu ty pi...,chudera, si o nicom, nepritahujes ma. Nedokazem opisat ten kolotoc udalosti kedy sa striedali pekne dni s tymi out. Celych 6 rokov som mu pravidelne davala najavo ze ho lubim,objimala bozkavala.On to neznasal. Nemal rad ak som i ked sme boli sami dvaja v sukromi objala pritulila pobozkala.Nenavidel objatia!! Nebyvali sme spolu ale kazdy vo svojom byte. Vzdy rano ked som u neho vstala prezivala som minuty v strachu za co ma zas zacne ponizovat a urazat. Bol si mnou moc isty.Zacal ma okydavat pred kamaratmi, susedmi kolegami,rodinou. U neho doma platili zvlastne pravidla. Musela som sepkat, zhasinat v urcenom case svetla v byte kvoli uspore.Nemohla som varit aby neboli riady. Tv program sme museli vylucne sledovat len to co chcel on.Rano ked som vstala ze musim upratovat, lebo zeny maju dret a nie sediet a hov.. robit. Pritom vzdy som mu so vsetkym pomahala. Tyral ma s tym ked som v sekunde nedvihla telefon ale on nedvihal ked sa mu zachcelo a to vlastne nic. Ale ja som mala peklo. Zacal mi rozpravat ako su zeny na ulici v casopisoch a v telke krasne a uzasne a ja som nula. Pritom som celkom pekna zena nikdy som nemala nudzu o napadnikov a ja tava ako kon na dostihoch klapky na oci a len ON.PAN DOKONALY. V minulosti ma parkrat udrel,s tym prestal, vraj si uvedomil ze to nie je spravne.

Preco som pri nom ostavala? NEMALA SOM SILU SA ROZIST ,BALA SOM SA SAMOTY A POCIT KTORY VO MNE VYPESTOVAL ZE SOM NESCHOPNA A KAZDY CHLAP ODOMNA UJDE. i ZVYK ZA TIE ROKY.

Par dni bolo relativne fajn, avsak z nicoho nic mi minuly tyzden oznamil ze pride v sobotu ku mne nech urobim spagety a strudlu. Prisiel v sobotu. Nachystala som spagety, vynadal mi ze naco som tam davala maso ze chcel len omacku on to zrat nebude, a kusol do strudle a povedal ze tie jablka sa roztirkli nech to dam zrat sviniam.On by to zvladol lavou zadnou .To podotykam ze v zivote nevaril.Obliekol sa a zmizol.Za 10 minut mi volal ze za tychto okolnosti so mnou konci zradlo nech dam sviniam on sa ide kurvit s kamaratmi a je definitivny koniec.

To bolo pred 2 dnami. Som stale v soku, davam si otazku co som urobila zle a ako sa mam z toho dostat abysom sa netrapila. Bojovat o neho nemam silu....Cele roky som robila vsetko co len som mu na ociach videla.

VIEM ZE SU TU TAKE PRISPEVKY NA MOJU TEMU ALE NEMAM SILU SA V TOM HRABAT, NAPISTE MI SVOJ NAZOR CO SI O TOM MYSLITE.zA KAZDU REAKCIU DAKUJEM. Zistila som vraj je dobra kniha vola sa laska a manipulacia kde su konkretne navody ale neviem ju zohnat, vsade je vypredana aj na eshope...PORADTE....DAKUJEM

jojkus

Jedina chyba čo si spravila bola ta,že SI HO TY PRVA NEKOPLA DO ZADKU-VED TO JE HOVEDO a nie človek podla toho ako si to opisala.Gratulujem ti že už si volna....takže rychlo sa s toho spamataj,neboj dokažeš to lebo podla tychto viet co si všetko vydržala si aj dost silna osobnost,držim prsty nech to mas cim skor za sebou :)

Ema Violet

Ahoj

z toho co pises vyzera ze si zavisla na nenaplnenych vztahoch a bolesti....
Dned uz zavislosti nie su tabu 12 krokove programy ich krasne vedia zastavovat....
CODEPENDENT ANONYMOUS, SEX AND LOVE ADDICT ANONYMOUS...
Dovod pre ktory to riesis stale dokola nie je Tvoja vadnost....ani defekt zavislost nie je slabost...je to biochemicka reakcia....nas ktorou nemas kontrolu za to nemozes....
Tu je moj email: ema.violet@gmail.com
Kludne mi napis mam kopec osobnej skusenosti...nie si v tom sama!!!!

genova

pises ze si aj s toho mala vedela urobit nieco.Si sikovna zena ktore dokazala vychovat syna ten magor vedel h..sorry ale ani svoje deti nevie kde su..Ideme k tebe ked si dokazala aj s toho mala hodovat to hovedo tak tie peniaze uzivaj si sama naplno chod na kozmetiku kup si nieco pekne chod do fitka a tam spoznas samu seba pracuj na sebe nemut hlavu niecim co nema zmysel....

trojka333

ahoj Simona - akokeby som o sebe čítala. Našťastie pred niekoľkými rokmi (pred tromi). :) nečítala som príspevky nižšie, ale môžem Ti povedať, že si to mala urobiť už dávno. Život s manipulátorom - poznám to veľmi dobre. Vždy všetko vedel perfektne otočiť proti mne aby som vyzerala ako totálny debil. Mal všetko čo som mu na očiach videla - to dostal. no asi sa mu málilo a ja som dalej nevládala, všetko som robila bez odozvy...bez toho aby som z toho niečo mala, ja som ani nič nečakala. Naučila som sa poslúchať a byť spokojná s tým čo mám...nebola som vôbec náročná. Boli sme spolu 14 rokov. Po rozvode je zo mňa iná žena :) Teš sa, že je preč!!! veľa pohody!!

letokruhy

Ahoj podla mna sa s tebou chcel rozist uz davno len chlapi to nevedia povedat priamo, najprv urazaju, potom ponižuju, a tie špagety a strudla boli zamienka, nie dovod. V skutočnosti asi uz mal vyhliadnutu inu. Netrap sa pre debila.

m8cr6

Pomstiť sa mu neni treba, toto vam silu neda, len to z vas bude silu uberať kym budete striehnuť na neho, nesmieste sa živiť tym ako sa pomstiť, to nema cenu. Aj keď sa pomstite, šťastna nebudete. Nebojte aj na neho dojde, za rok za pol roka, ktovie..Možno už aj došlo na neho a neviete o tom..Tam dole v nohaviciach :)

Sharon85

Lienocka, som rada, ze sa ti to podarilo, gratulujem :) zasluzis si byt stastna, vybojovala si si to ;) potvrdilo sa co sa vsade hovori/pise, ze chlapn si tebou nemoze byt taky isty. ty si to dosiahla, on sa trochu zlakol a hned si ta viac vazi, super :) nech ti to vydrzi. a na tu knizku mrkne, som zvedava co tam pisu.

Euva

Simona, bud rada, ze si sa ho zbavila.
Je jedno, ze koniec inicioval on. Je cudny a nemiloval ta.
Sa ti divim .. na toto poznanie si potrebovala 6 rokov? Mozno by nebolo od veci poradit sa so psychologom, aby si nabuduce neuviazla v podobnom vztahu. Drz sa.