Ťažko na srdci, pocit na odpadnutie..

Príspevok v téme: Ťažko na srdci, pocit na odpadnutie..
Aneta14

Ahojte, chcem sa spytat.. Uz dlhsie som mavala pocity tlaku a tazkosti na sdrci sprevadzane pocitom na odpadnutie, vzdy vecer pred spanim. Potom to po mesiaci zmizlo a teraz sa to objavilo ale vo vyssej miere. V nedelu som jedla len polievku na obed a potom ale o hodinu a pol mi prislo zle. Strasny tlak na srdci, zatmenie pred ocami, krutenie hlavy. Asi po 15 sekundach to preslo ale slabost zostala. Potom to preslo zhruba po 3 hodinach. Den pokoj a na ten dalsi opat - dnes. Strasny tlak na srdci a slabost a pocit na odpadnutie a trva to doteraz od zhruba 11tej. K lekarovi nechcem velmi ist lebo som mala problemy s dychacimi cestami a som tam bola zhruba kazdy tyzden a doktorka sa uz vyjadrovala ako ju to otravuje.. Preto vlastne pisem sem, ze ako by ste to riesili vy.

haninucific

ja si myslím, že doktorke by to nemalo vadiť, pretože je to doktorka.. a keď to bolo také hrozné, mala ťa poslať do nemocnice.

NECHCEM ťa strašiť, podľa toho koľko máš rokov, niečo podobné som zažila.

ležala som v posteli, vstala som a po nejakých 10 sekundách čierne pred očami, zlakla som sa a zavreala som oči.. ale prešlo to. už to ani nemávam, môžeš mať zhoršený zrak, slabo vidieť, možno potreubješ okuliare. neber to hneď , že ideš umrieť :)

a ten tlak na hrudníku alebo na srdci môže znamenať aj infarkt. poradím ti, aby si sa NESTRESOVALA, poprípadne pred spaním viacej pi a nejedz po 5-6 hodine večer :))) ak by ti to neprešlo,

CHOĎ K LEKÁROVI !!! dobre ti radím ... =) buď by ti dala nejaké tabletky na ukludnenie, porpípadne väčší tlak... :)