Chudnutie spolu

klaudik

Ahojte, chcem sa k vam pridat, pretoze v poslednej dobe mam zachvaty prejedania.
Moja vaha 52-54kg, chcem si ju udrzat a ovladat chute na prejedanie.

demonika11

Ahojte ja sa zajtra zvazim a dam vediet. Zacala som cvicit pidla Lilien Michael....som zvedava, ako dlho ma to bude bavit :)

mirka_2395

Ahojte,áno áno chudneme...odvtedy som schudla približne 3 kg..teraz som sa bola vážiť a vážim 61 kg :))) fakt som z toho úplne happy :DDD a vy ako pokračujte??

nek_katastrofa

Ahojte. Ja mám za sebou zatial za sebou prvy den detoxu. Necitim sa hladna, len by som si dakedy poriadne zamlsala nieco sladke. :)
Jedla su super, zelenina mi vobec neprekaza a prilohy mi nechybaju. Len som zlyhala v piti vody. Za cely den sotva liter. :(

Katusik454

Demonika11 no tu diétu som si objednala z firmy LR ale este som s ňou nezačala lebo beriem silne lieky s ktorými musim aj niečo normálne jesť. Vlastne jes iba polievky a koktejly ktoré ti pošlú a ovocie a zeleninu.
Baby ja som sa este nevazila,ale určite mam takú istú váhu. V nedeľu to dúfam bude 59kg :) . Držte sa!

demonika11

Parada Mirka. Ja chcem zacat od zajtra robit brusaky po xy krat:) nerobim klasicke sedlah, ale taham vyrovnane nohy hore a pomaly dole. Riadna makacka. Vcera sme boli v aqua parku, super som si zaplavala a v sobotu som si len trosku na orbitreku zacvicila. Namahavo este nechcem, kedze dojcim, len tak po troske. Ale velmi mi chyba posilka, mp3 do usi a brutalne mokra po cviceni, take odreagovanie sa :)))