Zápal priedušiek

Príspevok v téme: Zápal priedušiek
Martin21387

Dobrý, bol som u lekára a povedal mi, že mám zápal priedušiek a na pravej strane podozrenie na začiatok zápalu pľúc, ležím doma už 4. deň ale asi 3 deň nič neviem zjesť, furt ma začne napínať, denne zjem maximálne polku taniera polievky, včera som zjedol 1 a pol nastruhaného jablko, viac nešlo. Ďalej mám biely jazyk a odkedy som chorý mám v ústach afty. Je to normálne s tým nejedením počas tejto choroby? Za rýchlu odpoveď ďakujem.

enii24

Dobry.Asi pred 2 tyzdnami som mala bolesti hrdla,kasel.Moj lekar mi nasadil antibiotika.Po 4 dnoch som si vecernu davku nedala pre tazkosti na zaludku a dostavili sa mi vysoke horucky kde paralen vôbec nezaberal.Večer na pohotovosti mi doktor dal inekciu,myslela som ze uz bude dobre,ale v noci som sa zobudila nato ze mi je hrozne zle a zacalo ma prehanat.Na druhy den som skoncila v nemocnici kde si ma aj nechali,horucky aj hnacka presli a lekar mi povedal akutny zapal priedusiek.Po 6 dnoch ma poslali do domáceho liecenia.Uzivam antibiotika a zas sa mi po 5 dnoch dostali horucky a hnacka.Uz som zufala co sa to vo mne deje.Mozte mi prosim vas nejako poradit?

RNG

Na choroby nestacia len cajiky, na to treba na rozne mikroby velmi silne koncentrovane vytazky z roznych bylin,s presne urcenymi davkami ucinnych latok, a dostatocne, klinicky ucinne davky, odporucene a praktizovane tisickami lekarov.
Teda riadne vystudovanych lekarov co sa doskolili v alternativnych prostriedkoch, lebo im chemicke predpisove lieky nesedeli pre ich privela skodlivych postrannych ucinkov.
Ked mikroby napadnu aj zaludok , niekedy aj creva, tak sa v zaludku nevyluci dost kyselin ani v tele dostatok enzymov na travenie a jedlo miesto travenia len hnije a to otrwvi cele telo este viac.
Toto sa da nastastie ale napravit doplnkom kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik
Ked sa travenie napravi aj telo ma ovela viac energie a protilatok a potlaci chorobu o to rychlejsie a bez velkeho poskodenia.

RNG

Biely jazyk su plesne, ktore pouzitie atb podpori tym, ze znici v crevach probiotika, ktore vyrabaju az 70% vsetkych protilatok pre telo, tj aj protilatok proti plesniam a inym infekciam. Nakazy hornycy dychacich ciest obvykle zacinaju s kvapockovou infekciou vo vzduchu, ktora sa usadi v prinosnych dutinach pri dychani a odtial sa s hlienami dostava na mandle,do hrdla , na priedusky pluca a niekedy cez Eustachovu trubicu v leze a pri kasli aj do stredneho ucha.Viac okolo toho najdes cez Google.sk pod rng, infekcie. Tam je vysvetlene aj pre co atb su casto neucinne na ne, ba prave naopak daju zelenu roznym inym nakazam, na ktore su sami neucinne

kika2245

Martin, kedže je to zápal priedušiek - už len z názvu \\\"zápal\\\" a pokiaľ je sprevádzaný aj horúčkou, tak je \\\"prirodzené\\\", že ti nechutí jesť a napína ťa...mávala som tiež zápal priedušiek a celý týždeň som nedokázala nič zjesť, tak som sa prinútila zjesť aspoň polievku...biely jazyk je sprievodný jav choroby...afty vznikajú pri oslabenej imunite, ak je oslabená imunita, tak vznikajú choroby...