Chudnutie z vysokej vahy

miki25

osobne vždy som bol proti rýchlemu chudnutiu. zase aj keď som chcel schudnúť tak som sa snažil jesť normálne, ale nedarilo sa mi. prvý mesiac čo som schudol najviac tak som absolvoval neslanú diétu, aby sa voda odparila, lebo vraj nemal som podľa lekára pravdepodobne až toľko kíl koľko som sa javil. keďže nemal som zlú stavbu tela vždy som športoval a tak, ale lieky niečo spomalili a prejavil sa jeden z účinkou. potom dal nejakú ďalšiu stravu a ďalšie mesiace to bolo tak normálne niekedy ani kilo, vždy keď som v daný mesiac neschudol tak v ďalšom išli 2 kilá dole. ale väčšinou okolo kila a ani viac schudnúť som nechcel...na to som si dal pozor. teraz mám skoro váhu ideálnu a chcel by som sa pokúsiť schudnúť za také 4 mesiace aj prebytočné tie 2 kilá, čo mám.

RNG

Nuz ja na to nejaky osobny nazor nemam, ale statistiky, co som dostal z dostatocne spolahlivych zdrojov mi naznacuju jasne, ze rapidne chudnutie nie je ziaduce. A aj osobna skusenost s ludmi, co na to doplatili ma v tom utvrdzuje. Uvadzam nie len nedavnu smrt mojho zakaznika, ale aj suseda a pred tym mojho stryka, ktory rapidne zhodil prebytocne kila v ramci "zdravia" a za par mesiacov mal rakovinu a do roka a pol bol kost a koza a zomrel.
Telo ma zrejme dovod, preco sa snazi udrzat v rovnakej vahe alebo aspon nepripusti rapidne chudnutioa pri normalnej strave, a len podvyzivenim a oklamanim straca rapidne, a to ma samozrejme svoje krute nasledky.

miki25

no zaujímavý názor. súhlasím, ale niekedy môžu byť problémy už aj pred samotným stlustnutím. osobne liekmi som si dosť poškodil metabolizmus, užíval som liek, ktorý proste priberanie nesie v sebe vraj. na druhej strane nechcel by som vedieť, že ako bez toho lieku by som vyzeral. po porade s lekárom sa mi podarilo schudnúť za 6 mesiacov 17-18 kíl, lebo aj on usúdil, že bude dobre, keď sa schudne. je to veľa?

RNG

Rapidne chudnutie nesie so sebo casto neocakavane nasledky, lebo v tukoch sa nachadzaju rozne toxiny, ktore sa vo velkych mnozstvach uvolnia do obehu pri chudnuti. A pri chudnuti je casto sprievodny nedostatok roznych zivin, co telo poskodi.
Nedavno bol pohreb jedneho z mojich zakaznikov, co sa mi chvalil, ze sa mu podarilo "zdravo" zhodit vyse 50 kg za pol roka. A je to v poradi uz 3 taky pripad v mojom okoli.
Statistika uvadza napr, ze priemerne sa najdlhsie doziju pomerne chudi ludia, chorobne obezni sa doziju najkratsie, ale ti co boli kedysi tlsti a schudli nemaju o nic dlhsi vek, nez keby zostali tlsti.
Tym ale nemyslim chorobne obeznych, to je kategoria sama o sebe, lebo je to ako bomba, ktora tika a moze bachnut kedykolvek.

7domino

Zdravím, som poradca v oblasti starostlivosti o telo, stravy, chudnutia, naberania a športovej výživy zo Žiliny. Ak máte problém schudnúť, nabrať alebo akýkoľvek iný problém, môžeme spraviť komplexnú analýzu Vášho tela. Cena za hodinovú analýzu + konzultáciu je 8 EUR. Viac info:
dominikhulin@gmail.com
0902188692

ektoplazma

Bubu, ja jedávam pečivo len na raňajky občas, výnimočne na obed, neskôr už nie. A tá váha sa Ti pohne, uvidíš, moja spolubývajúca tiež dlhu dobu cvičila, menej a zdravšie jedla a necítila zmeny, a potom som ju 5 dní nevidela a poriadne z nej ubudlo. Z toho usudzuejm že telo sa asi musí len naštartovať :D

Weri

Ahoj, 2-3 litre vody ? :D to je trošku veľa tiež to netreba preháňať ešte tie 2 litre je akurat :) ja osobne som pečivo prestala jesť, hlavne chlieb som úplne vynechala a ani mi nechýba.

A ak sa ti zdá že si schudla a na váhe to nevidno skús si pomerať miery, možno išli centimetre, u mňa to je tiež tak, cenntimetre idú a váha nie.

Podpora je veľmi dôležitá, u mňa podobne saméé ha ha, a podpora nikde :) Nejako to dáme, verim tomu.

bubu777

Ahojte môžem sa k Vám pridať? Mám 21 rokov, 173 cm a vážím 86 kg čo je naozaj veľmi veľa. Chcela by som dať dole najviac ako sa len bude dať. Môj cieľ je 60 -65 kg.
Potrebujem strašne moc podporu lebo od môjho okolia sa ho vôbec nedočkám, priateľ ten iba sľubuje, že ma začne podporovať ale večer príde do posteľe z miskov čipsov- takže asi takto.
Ja sa snažím pred každý jedlom jesť zeleninu, začala som jesť podľa zásad Mira Veselého. Neviem skúšala som dukanovu, Norbiho tajomstvo,... a všetko som porušila. Teraz sa snažím to dodržiavať a snáď uvidím aj výsledky. Baby chcem sa Vás spýtať jedávate pečivo? Ja jedávam také špaldové kocky, ale neviem že či je to dobré alebo mám pečivo obmedziť úplne. Snažím sa vypiť denne 2-3 l vody. Chodím cvičiť 2 krát do týždna na CrossFit už asi 2 mesiace ale zatiaľ nevidím moc výsledky na váhe ale fyzicky sa mi zdá že som trochu schudla.
Budem rada ak sa budeme vzájomne podporovať :).

ektoplazma

Fuuha ja keby som načala nutellu tak by padla minimálne polovica, nevedela by som si dať len 1-2 lyžice :) tak to je super že sa vieš ovládnuť, prípadne to potom vykompenzovať :D