Funkčná porucha žalúdka?

Príspevok v téme: Funkčná porucha žalúdka?
marhyno

Ahojte práve som sa vrátil z druhej gastroskopie kde mi povedali že môj žalúdok je úplne v poriadku, nemám žiadne problémy a dokonca ani helicobactera. Ale ja viem že tomu tak nie je. Už rok a pol sa mám pocit tlaku v žalúdku (Nespôsobený stresom!) a nutkanie na vracanie ale nevraciam vôbec a pomalé trávenie a ráno nechuť do jedla.
Vedeli by ste poradiť čo by mi pomohlo ?

hanka9

Teraz som tomu dala sory RNG

-resp. liecbu kombinovala s nazormi a radami RNG

P.s- vidno, ze uz zasspavam, dobru noc

hanka9

-Medovka samozrejme moze byt, ta posobi priamo v oblasti zaludka upokojuco a odstranuje aj spazmy
a posobi upokojuco aj na nervovy system

ja by som odporucala "marhyno" dietny rezim upravu zivotospravy + psychologa + autogenne treningy+ rehabilitacnu liecbu ( vyborne boli skotske striky) a v pripade potreby isla cestou RNG

RNG

Nuz s tym zabilakom riorodou nani ja samozrejme nemozem suhlasit, najma ked do rtoho zahrnas aj neskodne a lekarmi schvalene a ko neskodne potravinove doplnky. Ze ich je vyse 90% neucinnych dostatocne, to este neznamena, ze ked si spravne vyberies, ze ti nepomozu.
A kto pouziva rozne suplementy bez studia lekarov, co sa s nimi zaoberaju sa marne prehlasuje za odbornika v nich. Je to len sklamany zakaznik, lebo naletel na rozne reklamy vyrobcov. Ale co sa tyka skodlivosti, to je zase sirenie lzi, vytvaranych farmaciou a lekarmi, ,lebo fakt je, ze napr v USA minuly rok na nasledky brania doplnov, a to besne predavkovanych samozrejme, zomreli 2 ludia aj to nie je celkom dokazane, ale mozne,
a na nasledky predpisanych liekov az vyse 700 000 ludi. Takze co je nebezpecne??? Prirodne latky vo forme potravinovych doplnkov, schvalenych lekarmi ako bezpecne,co nazyvas zabijak, alebo predpisane lieky, co su dnes skoro vsetko patentovane synteticke chemikalie, nikdy pred tym v prirode neexistujuce, tj nove zamorenie, ktore nam lekari s kludom masove predpisuju?

hanka9

Genesis
velmi ma zaujali tvoje slova a vety cit:
-vieš suplementom sa venujem už cez 20 rokov a musím povedať že v drticej väčšine sa jedná o rovnaké svinstvo ako celý farmaceutický priemysel akurát sa skovávajú za to že príroda má menej nežiadúcich účinkov :) Pritom je to blbosť. Príroda je najväčší sériový vrah aký kedy existoval. Pokiaľ môžeš žiadny suplement okrem vyváženej stravy do seba nedávaj.
P.s- poprosim ťa, mozes to vysvetli blizsie? Vdaka.

RNG

Samozrejme ze stres moze sposobit aj traviace problemy, ale nedostatok kyselin a roznych enzymov a absolutny nedostatok mikrovlaknin a probiotik je dnes fakt a to treba mnohym adresovat.
Kazdemu radim sa co najviac destresovat, stres je dnes moderny zabijak a vazne poskodzuje velke percento ludi. Pri tom sa da zmiernit roznymi sposobmi, od mechanickych az po rozne doplnky.
Inac co sa tyka tych zaludocnych chripiek, najma norovirus ich v poslednom case sposobil hromadu, cast je priamo v mmojich rodinnych kruhoch ale poznam hromadu ludi, co tym , tj nasledkami na traviaci trakt trpia dlhe mesiace.
A pri sa to mohlo prejavit len velmi nierne, napr ako jednorazova hnacka a trochu zvysena teplota. Ale nasledky su mesiacwe a mozno aj roky trvajuce, najma u starsich ludoch, ako som napr aj ja.Takze tu hovorim nielen ako opakovanie toho, co moje lekarske zdroje o tom napisali, ale zazivam to na vlastnej kozi, podobne ako aj moja zena so mnou.
Uz aj vlada si to konecne vsimla, lebo dosial sa k tomu spravali ako ku viacmenej nevinnej 2 dennej chripke.
www.ncbi.nlm.nih.gov
Inac v spravach ste si mohli mozno vsimnut, ze viacero lodnych zajazdov muselo byt prerusenych, lebo znacna cast cestujucich aj zamestnancov dostala tuto prudku nakazu

Genesis

Pokiaľ môžem poradiť rady čo ti dáva RNG skúšaj až po tom čo vyskúšaš to čo som ti poradil ja. To moje máš zadarmo :) ... vieš suplementom sa venujem už cez 20 rokov a musím povedať že v drticej väčšine sa jedná o rovnaké svinstvo ako celý farmaceutický priemysel akurát sa skovávajú za to že príroda má menej nežiadúcich účinkov :) Pritom je to blbosť. Príroda je najväčší sériový vrah aký kedy existoval. Pokiaľ môžeš žiadny suplement okrem vyváženej stravy do seba nedávaj. Mám doma cca 5 komplexných enzymatických zmesí na podporu trávenia spolu s betaínom HCL :) myslíš si že mi to niekedy pomohlo? Okrem zhoršenia stavu mi to nič nedalo. AK už chceš niečo brať tak si kúp v lídli čaj medovku lekársku :) máš to za 50 centov a dokáže jemne zrelaxovať teba aj tvoj tráviaci systém. Taktiež jemne podporuje tvorbu žalúdočných štiav.