Pracovny pohovor v zahranici

Príspevok v téme: Pracovny pohovor v zahranici
kajuska.n

ahojte, v pondelok mam velmi dolezity prac. pohovor ako administrativna pracovnicka a ja mam trosku obavy, pretoze som este v zahranici prac.pohovor nemala. neviem ci je to rovnake ako na svk alebo podobne ako sa spravne obliect a tak..veeelmi mi na tom zalezi pretoze konecne prisla sanca a nechcem ju zahodit..najviac sa bojim cudzieho jazyka.. nemam problem sa dohovorit len ked chytim stres bojim sa ze prestanem komunikovat a zacnem premyslat ci rozpravam spravne cudzim jazykom... mal tu uz niekto takyto pohovor? :)

Sejla

kajuska.n chcela by som mať tvoje nadšenie pre tieto veci, držím palce aj ja, Maoam ti dala dobré rady. A rifle určite nie :D

kajuska.n

xxy

praca s pocitacom, nemyslim ziadne chatovanie na fb :D ale office :) vystudovala som skolu s takymto zameranim uz som raz aj pracovala ako adm.pracovnicka :) mam rada papierovacky :) pisanie listov, objednavok, pozvanok atd :) mam na to dobru "fantaziu" tak isto dvihanie telefonov a tak :) kazdeho bavi nieco ine :)

kajuska.n

Maoam

dakujem ti za rady :) drzte mi v pondelok prsty :) dlhu dobu som bez prace a administrativne prace ma velmi bavia :)

Maoam

hoci, aj to je casto pasca, ked sa stretnes s direktorom v obleku :DDD

rifle su totalne nepripustne na pohovor, rovnako ako obrovsky vystrih a Co.

kajuska.n

tak na ten pohovor administrativnej pracovnicky by sa malo asi tak viac slusnejsie obliect :) kedze oni urcite budu v takom niecom oblecení :)