Potrebujem kamarátov!

Príspevok v téme: Potrebujem kamarátov!
čučka85

Ahojte, viem že je tu podobných tém veľa, ale... Ja neviem čo mám robiť. Mám 17 rokov a nemám žiadnych kamarátov, ničomu sa nevenujem. Od malička som sa venovala tancu, mala som veľa kamošiek, prestala som, kamarátstva sa ukončili...Ako si nájsť nových kamarátov? Potrebujem niekoho, s kým by som vybehla hocikedy von, do kina, na zmrzku. Problém je určite vo mne pretože som tichá, ale za to ja nemôžem, chcela by som nájsť niekoho kto je ako ja. Ako? Cez záľuby a aktivity? Ja žiadne nemám...na športy príliš nie som, hudobné nástroje tiež nie. Ale už to takto nevydržím, potrebujem niekoho, potrebujem niekam chodiť, nie len každý deň do školy a domov. Prosím ak si to niekto prečítate, poradíte mi? :/ Vdaka.

moly0

Ahoj mám presne ten istý problém ak chceš tak mi odpíš ja mám síce 16 a tiež som dosť tichá tak možno by sme si rozumeli :)

joro

A skusili Ste niekomu odpísať na mail? Síce ich tu vela nevidím ale treba skušať šťastie možno na niekoho natrafíte, no ja som tu už nechal na vela temach mail a nikto sa neozval, ale ja už som si zvykol že nemám kamarátov možno v inom živote

ellie123

ja som mala tiež podobný problém, boli aj kamaráti, no možno jedna z nich taká, ktorá stála za to.. ja som sa začala ale vo veľkom venovať zvieratám- to strašne pomáha a odporúčam ti to, či už kone- jazdenie, psíky z útulku atď... ja som oveľa kludnejsia a vyrovnanejsia... teraz som na vyske, kde sa zvieratám venujeme všetci a mám tym padom aj dosť novych kamošov :)

lenuvaha

zaujimave je, ze tych osamotenych je mozno zhruba aj rovnaky pocet ako tych co priatelov a znamych maju... potom ale vyvstava otazka, preco vlastne su osamoteni a ci nie je problem prave v nich, ze nieco robia zle. totiz ak by sa vsetci osamoteni spojili, co len na tomto fore, tak ma zrazu kazdy z nich kopec kamaratov:D mozno je problem prave v pristupe, uzavretosti a mozno aj neprimeranych narokoch na druhych ludi