Velmi zle

Príspevok v téme: Velmi zle
bbbb00

ahoj,mam velky problem ,zajtra idem po 3 rokoch do doktorky ,velmi sa bojim aj ked viem ze som silna a nemam sa coho bat,ale proste ten pocit tam je.SKOR IDE O TO ZE SO V ZACAROVANOM kruhu.mam tetaniu,fobiu z tmy,fobiu z ludi,a velmi si domyslam kadejake veci ,samej od seba my nieco napadne aj ked ja nad tym vobec nerozmyslam ,proste samo my myslienky chodia po rozume kedy sa im zachce ,som velmi nestatstna ,chcelaby som byt zdrava,stastna ako ostatny,stale sedim doma ,nemozeem sa pohnut ,nieco my brani,blok.nemam skolu lebo nemala som dobry zivot kvoli tyraniu.niesom nejak skareda ani pekna ,proste normalna baba,len vobec neviem co vsetkym na mne vadi,znicili ma ludia ,ale uplne ze na srot!!!totalne!ale to radsej uz nejdem vypisovat..mam zniceny zivot a zijem zacarovany bludny kruh!nemozem rozpravat,mam zdravotne problemy...ja uz fakt neviemako sa mozem pohnut a TEN POCIT DAT PREC§!!TU TARCHU ..viem ze dnesny svet je zakeny,zly ,ale ja napriek tomu nestracam nadej len nemozem proste sa pohnut!!co mam robyt?co by ste robyli na mojom mieste hm?poradte,piste..dakujem

Tiferet

fuu.. tak ak si skúšala aj lieky, odbornú pomoc.. a tď.. a čo viera? veríš v niečo? v Boha? skúšala si sa obrátiť tým smerom? a zdá sa mi, že ty by si potrebovala niekoho mať vedľa seba, čo by ťa jemne postrkoval vpred! môžno ťa ovplyvnilo aj to, ako si vyrastala, ale nechala si to zájsť veľmi ďaleko .. máš toho veľa a hneď a naraz všetko sa nedá napraviť .. skúšaj pomaličky postupne pracovať na jednom, potom na druhom probléme .. nerieš všetky naraz, budeš ešte viac vystresovaná a zmätená .. a ak ti tu niekto píše že patríš na pk .. kašli na to.. každý ma svoje ,,muchy,, a kto vie čo je vôbec normálne a čo nie je.. tebe to zjavne prekáža a chceš to zmeniť, to je prvý krok.. len tak ďalej.. uvedomuješ si to a trápi ťa to.. priznať si chybu a zlyhanie dokážu len ,,veľký ľudia,, hlavne sa neľutuj! a nikdy nehovor že sa niečo nedá, lebo ak začneš na sebe pracovať.. uvidíš že sa všetko dá.. len treba chcieť:)

MATOS

Mám podobné problémy. Ale čo sa týka tých Tvojich, tie choroby Ti diagnostikovali alebo jednoducho vieš, že ich máš?

bbbb00

vela ludi my uz na toto povedalo ze sa lutujem a podobne veci,ale ja mam zdravotny problem ktory je tazky prekonat a neviem ako..mam blok v sebe ,nemozem sa pohnut..ale naozaj.ja viem ze musim zatnut zuby a schopit sa ,len ked nieco my roby zle idem odpadnut od tej prisernej bolesti od hlavy,zviera my to mozog,ja musim mat klud,inak my je zle..a viem ze v dnesnom svete je to velmi tazke,kiez by nieco existovalo co my zmierni napetie v mozgu..jaked nieco chcem a urobym to tak my nic nieje a ked nieco nechcem a idem to spravit ide my hlavu urvat!doktorka povedala ze mam svalove napetie,mam sa vyhibat situaciam co my robia zle a to asivsetko my roby zle ,malickosti az k velke veci..neviem ,psychiatria a psycholog lieky to som uz brala a nepomohlo a ani nechcem ..lebo viem ze chyba je v hlave ,ale nie na psychologa..mam bolesti proste..chodila som do roboty ,tam som nemohla vydrzat,musela som ju nehat a stale dokola este aj ludia sa pozerali ze co som taka zasnena,ticha,robym chyby ,a vyuzivali to ..a skoro v kazdej robote..a taktiez v skole..takze ja uz neviem,je to silnejsie ako moje JA..nemozem sa pohnut..ci som zacarovana alebo co ja neviem..ja sa chcem pohnut ale nedovoli my to nic!ci z hociakeho uhla proste zo ziadneho smeru my to nedovoli sa pohnut..neviemniekedy rozmyslam ci to neni detstvom lebo tam to zacalo,mysim ze je to aj tym vsetkym dohromady..no

Tiferet

prestala by som sa v prvom rade na tvojom mieste ľutovať a na všetko sa vyhovárať, kto a čo všetko môže za moje nešťastie.. nie si sama na svete, čo si prešli peklom, ale si ,,sama,, na to, aby si sa zdvihla zo zeme a niečo začala robiť.. teraz nie je chyba v ľuďoch, čo ti ublížili, ale v tebe .. minulosť zahoď a začni žiť taký život, po akom túžiš .. na pády si zvyknutá, tak sa mi zdá - tak že tých sa báť nemusíš a po každom páde príde aj to pekné, ale preto musíš aj niečo urobiť.. ľútosť, ešte nikoho neurobila šťastného! Držím päste..

RNG

Nuz ja nie som psycholog,ale v jednom ti mozem pomoct a to je tetania, co je nedostatok mineralov v krvi, najcastejsie zo zlej stravy(nedostatok zelenin) alebo zo zleho travenia( to potrebuje dostatok kyselin enzymov mikrovlaknin a probiotik)
Tetania a zle travenie zhorsuju aj procesy v mozgu, takze ludia co maju tetaniu maju obvvykle aj ine nervove problemy a samozrejme ine zdravotne.

fero111111

to co bolo ci je panna :D lol ci boze to je problem kokos neuveritelne
neviem ti nijako pomoct a som rad ze nemam take problemy ake mas ty ... ale drzim palce aby sa ti darilo