Strach z rozhodnutia

Príspevok v téme: Strach z rozhodnutia
Lassi

Ahojte,
v minulosti som spravila zlé rozhodnutie, ktoré mi ovplyvnilo život a odvtedy sa strašne bojím veľkých rozhodnutí. Preto 2 roky už stojím akoby na mieste, lebo sa bojím konať, pretože konanie by viedlo k rozhodnutiu. Žiadna alternatíva totiž nie je taká, s ktorou by som sa vedela stotožniť, ale stáť na mieste a nerobiť nič je asi tá úplne najväčšia chyba a určite v tejto polohe nie som šťastná. Ako sa ale k tomu prinúťiť? Po tak dlhom čase nazbierať odvahu, konať, zvoliť si cestu a ísť po nej?

Za akúkoľvek radu ďakujem.

kop

Ja som napr. rozvedeny, ale nelutujem, ze som zil s ex. Mali sme aj pekne chvile, nielen zle. Okrem toho dieta je to najkrajsie, co ma mohlo postretnut.
Co si niekoho zabila, ze to tak lutujes?

kop

Vyber si oblasti svojho zivota, kde by si este spravila nejake rozhodnutie a vyber si take oblasti tvojho zivota, v ktorych ziadne rozhodnutie spravit nemienis a nechas tomu volny priebeh.
Okrem toho sa treba trochu zmotivovat a snazit sa vidiet trochu aj za horizont, trochu predpokladat to, co sa stane. To hadam dokazes???
Skoda, ze si toho nenapisala viac, resp. ze si nebola viac konkretna.
Pravdepodobne ide o lasku. Ak by si natrafila na zleho partnera, tak mas mozno teraz nejake to dieta. A deti su radost:-)
My zijeme v dualnom svete, dobro a zlo je pritomne na kazdom kroku. Clovek v sebe musi mat silu celit tak dobru ako aj zlu.

_meno

ahoj Lassi

strach zvazuje ruky .. zial je to len pociatocnejsia uroven 'nestastia'..
presne ako pises .. nerozhodujes sa, si zviazana na mieste ... sluzis len ako zdroj energie niecomu inemu

... zial .. to ani zdaleka nie je koniec zlej cesty - je to len jej zaciatok

..presne tak to funguje - sluby ze to prejde .. a potom sluby ze to zase prejde .. a sluby ze to este zase prejde .... a to sa uz clovek nachadza v katastrofalnom fyzickom aj dusevnom stave

su to ale tvoje rozhodnutia - ci chces zmenu, alebo budes branit svoje stanovisko
(aj to ze si neviest pomoct a buris sa vsetkemu ako aj samej sebe ..a potom je zase chvilku dobre a potom BUM zase zle .. a sama si nerozumies a rano cihi vecer hota .. ale v kutiku duse mas nadej - JE moznost zmeny)

kludne mi napis na ateven@azet.sk