:( poradte, prosim, ...

Príspevok v téme: :( poradte, prosim, ...
ginngi

Ahojte .., neviem, ci to sem patri, ale.. trapim sa.. kvoly skole.., ja neviem, mozno je to skoro.. alebo co.., ale.. som druhacka na strednej.. chodim na sukromnu strednu odbornu skolu.. odbor ma socialno-vychovny pracovnik... bojim sa, ze co bude so mnou, ked skoncim skolu, nechcem ist na vysku.., a mozno ze aj hej, ale co ja viem.. take cudne... :( bojim, sa ze s tou skolou so strednou sa nikde neuplatnim, :( mam strach z toho... :( poradte, co mam skusit??? ist na vysku? ale aku? vraj dnes socialna praca niej e dobre pplatena.. tak?? dakujem, a piste co najviac ludi.., dakujem,

kikatt

hey hey...a vs co je tusim socialna praca tak to je uplna parodia na vysoku skolu to spravi aj dement.... rychlo prestup na daku inu strednu aby si pak nemala problemy v maturitnom rocniku =) a vyber si dobru vysoku =) napriklad marketing je super, alebo nieco co ta bude bavit =) drzim palce =)

ooo

Moja zlatá, sociálna práca veru nie je dobre platená a na Slovensku asi tak skoro ani nebude. Ak si chcela zarábať veľké peniaze, tak to si mala ísť na iný odbor. Ale máš šancu robiť mnoho užitočných vecí, každý, kto chce, si prácu nájde. Ale ver mi, že za tie dva roky, kým sa budem mať rozhodnúť čo ďalej, sa ešte veľmi zmeníš a dospeješ a tvoje názory a náhľady na život budú iné, tak teraz nerieš... načo hľadať problémy tam, kde nie sú?

fraisee

vs - socialne zameranie, no tak tam ani nechod, zbytocne vyhodene prachy s tym sa nikde nezamestnas. vyber si nejaku nu vysku.alebo chod do zahranicia.