Zabudla som užiť HAK

Príspevok v téme: Zabudla som užiť HAK
katy288

Ahojte, prosím o pomoc ako mám chápať tejto vete: Užite zabudnutú tabletu len čo si spomeniete, aj keby to znamenalo, že musíte užiť dve tablety naraz. Pokračujte v užívaní ďalších tabliet vo zvyčajnom čase a počas nasledujúcich 7 dní použite ďalšie opatrenie, prezervatív.Ak ste mali pohlavný styk v týždni pred vynechaním tablety alebo ste zabudli začať užívať ďalší blister po období bez tabliet, musíte rátať s rizikom tehotenstva. V takomto prípade vyhľadajte lekára.

Ide o to, že som mala včera pohlavný styk a dnes ráno som zabudla zobrať tabletku, ale stihnem ju vziať do 12 hodín. Tak teraz neviem či sa mám obávať, alebo nie. Do teraz som brala HAK pravidelne v rovnaký čas.

dilmah

Nemaj strach, neotehotnieš...pokračuj v užívaní a nasledujúci týždeň daj chalanovi na pandrláka gumu...toť vsio...

Relaxrib

A hlavne to dievca chcelo pomoct nie sa nechat utrazit od nikoho ako ty aby si si vyzdvihla sebavedomnie.. ked nemas odpoved na otazku tak sa nevyjadruj a hladaj v temach nieco akoze pre teba ...

Relaxrib

Kablica ty si uplna chuderka , j ked citam tvoje prispevky aj vo viacerych temach ... akoze ty radsej nerad uz !

0vecka

2 hardstone akoze ja mam skor take skusenosti ze to skor zenske chcu ... a chcu to bezkondomu .. takze co pozorujem v okoli tak chlapi su v tomto nevinne.

2 pan drozd tak ked teba len toto trapy ze sa zakladaju nejake temy...tak?? .. tak si stastny clovek

pan drozd

Som toho nazoru ze ked uz chce pohlavne zit nejake dievca tak by to malo byt s clovekom ktory v pripade nahodneho otehotnenia dokaze uniest svoje rodicoske povinnosti a niest zato zodpovednost. Tym by sa baby nestresovali ci su alebo niesu tehotne.Potom by sa tu nezakladala kopa tem s tym suvisiacich veciach.