Návšteva s nočným pomočovaním

Príspevok v téme: Návšteva s nočným pomočovaním
Jana1984

Mám zvláštnu dilemu a potrebujem poradiť. Dnes príde ku mne kámoška a ostane u mňa 3 noci. Problém mám preto, lebo viem, že sa jej zvykne stať, že občas sa v spánku pomočí. Ona si to nechce priznať a ani baviť sa o tom nechce. Nepriamo som túto tému skúšala nadhodiť, keď sme sa dohadovali, že príde ku mne, no schválne sa nechytila, proste sa o tom odmieta baviť. Neviem či si dáva nejakú podložku pod plachtu, alebo nie, no isté je, že u mňa už jeden matrac úplne premočila a nedávno sa jej stalo na školení, že tiež precikala celý matrac. Dokonca aj jej sestra sa raz preriekla, že občas sa jej zvykne stať nehoda. Preto mám dilemu, či jej dať, alebo nedať, pod plachtu igelit. Bola by som nerada, keby mi precikala matrac, lebo mám nové matrace. Ustlali by ste jej posteľ aj s igelitom pod plachtou už pred jej príchodom, alebo by ste jej ponúkli igelit keď pôjde spať a spoliehali sa, že pristúpi k tomu súdne, racionálne a nechá si ho ustlať? Neviem čo mám robiť, lebo nechcem dostať do nepríjemnej situácie ani jednu z nás. Čo vy na to?

matway

Riešenie pre tvoju dilemu. Inkontencia je spôsobená nedostatkom draslíka,premnoženie schistosomy a parazitom škrkavka, ktorá ju v tele rozvláči. Pozor na mliečne nesterilizované mliečne výrobky! Pred príchodom jej ponúkni banán, čerstvé ovocie a pečené zemiaky, a nemusíte sa ani jedna cítiť trápne. Inokedy si na to nájdi čas, a porozprávaj sa s ňou o tom probléme.

Kriskroska

Pre osoby, ktoré majú problém s únikom moču je vhodné kúpiť podložku na matrac, ktorá napropustí. My kúpili babičke chránič s PUR membránou (www.i-matrace.sk), ktorý možno vyprať a uľahčilo nám to veľa práce. Určite je lepšie spať na chráničmi, než spôsobovať nehody všade kam prídem.

maricenka

skus stranku nocnemocenie.sk. u nas sa vyskytol tiez raz tento problem. na tejto stranke je aktivny jeden pan profesor, ktory sa danej problematike venuje a mozno by ti vedel poradit...