Sex po porode

Príspevok v téme: Sex po porode
lara1mima

ahojte. som tri mesiace po porode a moj partner nema o mna zaujem. zacalo sa to, ked som bola asi v piatom mesiaci a prestali sme spolu spavat, lebo mi nechcel ublizit. a odvtedy ma ani nepobozkal na usta. takze osem mesiacov nemame ziaden sexualny zivot. je to normalne? myslim, ze nema ziadnu milenku, po praci prichadza rovno domov. staram sa o seba, mam postavu ako predtym, ale on na mna ani nepozrie. ako to mam riesit? mete niekto podobnu skusenost?

ferdo.mravec

Skús si prečítať tento článok sú tam konkrétne rady a návod ako naštartovať znova sexuálny život po pôrode: -odkaz odstránený-

pe84

je to divne, chlapi to predsa potrebuju este viac nez my, no nie... skus ho zviest ty, povedz mu, ze uz si v pohode a ze chces aby bolo zase vsetko ako pred tehotenstvom

Fleur-de-lis

a prečo sa s ním o tom otvorene neporozprávaš? Veď tak snáď máte medzi sebou dôveru či?
Alebo skús začať ty, povedz mu, že po ňom túžiš alebo čo ja viem čo a uvidíš ako zareaguje. Ak nebude chcieť tak máš možnosť na rozhovor.
A že ti ani pusu na ústa nedá, to je dosť divné. Príliš rýchlo za vzruší alebo prečo? Nerozumiem. Som prekvapená, že si to tak dlho neriešila.

hadimrška

asi si mysli ze je este skoro. Lekari aj tak odporucaju ze po porode sex najskor po dva a pol mesiace kym sa zahoja vsetky trhliny a rany a maternica sa da do povodneho stavu. Bud rada ze ho nechcel skor lebo su aj taki co neberu ohlad na zenu ani po porode len na svoje pudy hladia. Ale pusu by ti mohol dat to hej.