Alternativna liecba nadmerneho ochlpenia

meliki

Ahojte. ja mám doma lasérový epilátor tento: -odkaz odstránený- a som s ním úplne spokojná ..- jasné že výsledky neuvidíte po týždni, ale chce to trpezlivosť, keďže to nie je také silné ako v salóne.. keby bolo tak by sa asi polovica žien kvôli kráse a hladkej pokožke dopálila))

Jozino1989

Ahojte...riesim to iste co vy...bludim po nete a ziadna pomoc :( zacinam sa obavat...stim sa neda normalne zit

Jozino1989

Ahojte...riesim to iste co vy...bludim po nete a ziadna pomoc :( zacinam sa obavat...stim sa neda normalne zit

vitavi

Na hormonálnu činnosť vplýva hlavne strava.
Ak znížiš množstvo mäsa, syrov, slaných a pečených, údených potravín, chlpy ti prestanú hustnúť a silnieť.
Vypadnú až po dlhej dobe harmonickej rastlinnej stravy, ktorá dodáva ženskosť.

alexova

ivka1

absolovala som gynekologicke vysetrenie tam bolo vraj vsetko ok, endokrinologov som vyskusala uz mnoho kazdy len mavol rukou ze im tam chodia horsie chlpate zeny ze si mam zmenit svoje zivtote hodnoty.
teda ja nato dako slov nemam je to moje telo a pred 2 rokmi som ziaden taky problem ako teraz nemala. ano prva endo mi povedala ze mam znizenu st.zlazu
druha ze nemam.
tretia sama nevedela ani ma priadne nevysetrila ani odbery nic snazila sa ma prehovorit ze mi nic nieje.

a teda som z toho maximalne zufala lebo moje ochlpenie vobec nieje v priadku psyhicky som z toho na uplnom dne.

daniellka26

čítala som ešte na nejakých stránkach, len už neviem ako sa volali, že Mäta kučeravá pomáha na to, len si pohľadaj aj anglické články, že po akom čase vidno výsledky, no písalo tam veľa báb a takmer všetky výsledky videli.

Ivka 1

Na hormonálnu činnosť vplýva viacero faktorov. Nedostatok jódu v strave má vplyv na prácu šz. Nedostatočne pracujúca štítna žľaza môže byť príčinou priberania ako aj ďalších ťažkostí.Všetko súvisí so všetkým. Príčin hirzutizmu môže byť viacero. Na to je potrebné urobiť endokrinologické vyšetrenia.Môže ísť aj o syndróm PCO - sprievodným znakom je nadváha. Rovnako Alexova nepíšete,koľko máte rokov. Zvýšené ochlpenie sa vyskytuje aj u žien v menopauze. Skrátka aby sme Vám mohli poradiť čo najlepšie, potrebujeme mať viac informácii o absolvovaných vyšetreniach.

odpovedam

praveze vyssie percento telesneho tuku vlemi uzko suvisi s hormonalnou cinnostou, kedze niektore hormony sa syntetizuju z tukov.

Ivka 1

Alexova tak to nie je žiadna tragédia. To nemá vplyv na hormonálnu činnosť ale štítnu žľazu máte v poriadku? Skúste požiadať svojho gynekológa aby Vám urobil hormonálny profil.