FórumDo kategórieKam som prispelObľúbenéVyhľadávanieNová téma

Téma: Zmenšenie prsníkov

Téma je iba pre registrovaných

Do témy môžu prispievať iba registrovaní a prihlásení návštevníci.

Pridať do obľúbených **OdpovedaťObnoviťHľadať "Zmenšenie prsníkov" v článkoch
  • lienocka23.01.12 17:22??.??.82.47

Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem za takýto príspevok, ale chcela by som sa spýtať či sa na operáciu po konzultácii dlho čaká, pretože v júli sa chystám na dlhšie odcestovať. Viem že to záleží od množstva objednaných, ale len tak pre zaujímavosť prosím, chcem mať ako taký prehľad. :)

• Terezka18.01.12 15:53??.??.70.55

dr. Zamboj ma ordinaciu vo Vrabloch,tam ordinuje a potom sa dohodnete kde ta bude operovat,pretoze operuje vo viacerych nemocniciach.Jeho adresu najdes v googli.

• Jefitto17.01.12 09:14??.??.160.166

Neže by ste boli radi ženy, že mate fajne kozy, ale zmenšovať si ich date... no to je bordel :O

• miru1917.01.12 08:57??.??.215.195

Ahoje rozhodla som že pôjdem na zmenšenie k Dr. Paliatkovi, ktorá ste bola pri ňom?

Dajte mi prosím vedieť ako ste spokojné.

diky

• alusss15.01.12 21:23??.??.6.133

ahojte kočky...aj ja žijem :) asi pôjdem čoskoro na Slovensko tak rozmýšľam nad tým že skočím na ďalšiu konzultáciu, keď už z toho prvého doktora mám taký nedobrý pocit skúsim ako to bude s druhým.

Marsmeloun ty si bola u Zamboja na konzultácii? Kde ho mám hľadať, neviem nič, lebo doteraz som sa o neho nezaujímala, hľadala som niekoho koho budem mať najbližšie.

• sisaaaaa11.01.12 22:57??.??.200.233

zijemeeee :)teda aspom ja no uz sa mi to blizi este dva mesiace cakania :)

• Marsmeloun05.01.12 08:33??.??.171.147

halooo babyyyyy....žijete ???? :D

• Marsmeloun31.12.11 17:43??.??.171.147

dievčatá prajem vám šťastný nový rok. nech je úspešnejší ako ten starý ... a hlavne plný mnohých pozitívnych zmien :-) :D a nech máme všetky do jeho konca malé prsia :D :D :D :D

• ViaH25.12.11 12:22??.??.157.190

ahoj Ascon, oni ti to aj zmenšia neboj,ja som mala zasa opačný problem,že doktor mi napísal len že zmenšenie,ale potom som mu vravela,že ja chcem aj modeláciu a on ,že to je samozrejme,že to oni robia aj bez toho,čiže sa nemáš čoho obavať určite ich zmenšia aj vymodeluju :)

• ascon18.12.11 18:59??.??.38.10

Ahojte dievčatá,

bola som na konzultácii u Dr.Červeňa. Objednal ma na oktober budúceho roku. Bavili sme sa o pozdvihnutí a zmenšení, Moja veľkosť je 75E. Do papirov mi však napísal len mastopexiu čo je modelácia a o zmenšení tam nie je ani slovo. Mám mu ešte napísať?? Nie že tam pôjdem zbytočne

• ascon18.12.11 18:51??.??.38.10

Ahojte dievčatá,

bola som na konzultácii u Dr.Červeňa. Objednal ma na oktober budúceho roku. Bavili sme sa o pozdvihnutí a zmenšení, Moja veľkosť je 75E. Do papirov mi však napísal len mastopexiu čo je modelácia a o zmenšení tam nie je ani slovo. Mám mu ešte napísať?? Nie že tam pôjdem zbytočne

• ascon18.12.11 18:46??.??.38.10

Ahojte dievčatá,

• ViaH10.12.11 11:11??.??.157.190

Aluss,ja som bola tiež na konzultácii a tiež sa takto doktor správal,povedal mi,že kde budem mať jazvu a že budu komplikácie na opke,ale že to mi vysvetlia pred operáciu,že ma tým nebudu zaťažovať teraz,akože nemusel ani hovoriť o tých komplikáciach,lebo už len tým ma vydesil :D

Marsmeloun, mne môj gynekolog povedal,že sunar to istí ,asi tak,nič viac mi k tomu nepovedal :) A jasne,dám vám vedieť ako som dopadla,ak budem vedieť ťukať do klávesnice :D

• alusss09.12.11 10:46??.??.6.133

u Pikulu vo Zvolene, ale baby v silikonových prsiach ho chválili, možno len nemal dobrý deň

• lakina08.12.11 21:55??.??.198.100

aluss, a u koho a kde si bola?

• alusss08.12.11 18:54??.??.6.133

Marsmeloun a ty si bola na konzultácii?

baby prosím napíšte mi ako to tam normálne má byť, či ma mal doktor v paži alebo ja som žila v mylnej predstave, pretože keby som ja nehľadala na nete a nechodila sem na zdravie tak o tej opke neviem nič, nič totiž nevysvetlil. akurát kde budú jazvy, neviem, mám z toho nedobrý pocit. nechcela som veľmi špekulovať s doktormi ale toto ma úplne odradilo...

• Marsmeloun08.12.11 09:20??.??.171.147

aluss a to mas super .. ja kebyže vidím 75 B napísane tak som šťastná prešťastná ... aj ja chcem béčkaaaaa :D

• Marsmeloun08.12.11 09:20??.??.171.147

bABY a to potom keby som nemohla náhodou kojiť ak budem mať deti .. tak to potom čo robia ... ci to davaju dake lieky aby sa netvorilo mlieko ?? ci co ???

• Marsmeloun08.12.11 09:18??.??.171.147

potom nám napíšeš ako si dopadla ... ?? poprípade pošleš foto ??? ked ja stale este neviem kde ist ...este som kukala aj Marschala , potom ten zamboj ... bude to dilema vybrať si ...:-O

• Marsmeloun08.12.11 09:17??.??.171.147

joooj moja strach k tomu patrí ... ja budem tiež riadne pokakaná ..hlavne z tej anestezy ale myski na to aké budu krassne .. a čo vsetko sa zmení :-) lahší život , krasne oblecenie ... ochhh... dobre vsetko dopadne neboj sa :)

Téma je iba pre registrovaných

Do témy môžu prispievať iba registrovaní a prihlásení návštevníci.

Vybrané články

Inzercia

Liečivé huby od Quadra Synergy

Liečivé huby od Quadra Synergy

Získajte späť stratenú energiu a chuť do života. Vyskúšajte 100% Bio produkty bez vedľajších účinkov.

^ Späť na vrch