Dobrý deň, vopred sa ospravedlňujem za takýto príspevok, ale chcela by som sa spýtať či sa na operáciu po konzultácii dlho čaká, pretože v júli sa chystám na dlhšie odcestovať. Viem že to záleží od množstva objednaných, ale len tak pre zaujímavosť prosím, chcem mať ako taký prehľad. :)
Terezka18.01.12 15:53??.??.70.55
dr. Zamboj ma ordinaciu vo Vrabloch,tam ordinuje a potom sa dohodnete kde ta bude operovat,pretoze operuje vo viacerych nemocniciach.Jeho adresu najdes v googli.
Neže by ste boli radi ženy, že mate fajne kozy, ale zmenšovať si ich date... no to je bordel :O
miru1917.01.12 08:57??.??.215.195
Ahoje rozhodla som že pôjdem na zmenšenie k Dr. Paliatkovi, ktorá ste bola pri ňom?
Dajte mi prosím vedieť ako ste spokojné.
diky
alusss15.01.12 21:23??.??.6.133
ahojte kočky...aj ja žijem :) asi pôjdem čoskoro na Slovensko tak rozmýšľam nad tým že skočím na ďalšiu konzultáciu, keď už z toho prvého doktora mám taký nedobrý pocit skúsim ako to bude s druhým.
Marsmeloun ty si bola u Zamboja na konzultácii? Kde ho mám hľadať, neviem nič, lebo doteraz som sa o neho nezaujímala, hľadala som niekoho koho budem mať najbližšie.
sisaaaaa11.01.12 22:57??.??.200.233
zijemeeee :)teda aspom ja no uz sa mi to blizi este dva mesiace cakania :)
Marsmeloun05.01.12 08:33??.??.171.147
halooo babyyyyy....žijete ???? :D
Marsmeloun31.12.11 17:43??.??.171.147
dievčatá prajem vám šťastný nový rok. nech je úspešnejší ako ten starý ... a hlavne plný mnohých pozitívnych zmien :-) :D a nech máme všetky do jeho konca malé prsia :D :D :D :D
ViaH25.12.11 12:22??.??.157.190
ahoj Ascon, oni ti to aj zmenšia neboj,ja som mala zasa opačný problem,že doktor mi napísal len že zmenšenie,ale potom som mu vravela,že ja chcem aj modeláciu a on ,že to je samozrejme,že to oni robia aj bez toho,čiže sa nemáš čoho obavať určite ich zmenšia aj vymodeluju :)
ascon18.12.11 18:59??.??.38.10
Ahojte dievčatá,
bola som na konzultácii u Dr.Červeňa. Objednal ma na oktober budúceho roku. Bavili sme sa o pozdvihnutí a zmenšení, Moja veľkosť je 75E. Do papirov mi však napísal len mastopexiu čo je modelácia a o zmenšení tam nie je ani slovo. Mám mu ešte napísať?? Nie že tam pôjdem zbytočne
ascon18.12.11 18:51??.??.38.10
Ahojte dievčatá,
bola som na konzultácii u Dr.Červeňa. Objednal ma na oktober budúceho roku. Bavili sme sa o pozdvihnutí a zmenšení, Moja veľkosť je 75E. Do papirov mi však napísal len mastopexiu čo je modelácia a o zmenšení tam nie je ani slovo. Mám mu ešte napísať?? Nie že tam pôjdem zbytočne
ascon18.12.11 18:46??.??.38.10
Ahojte dievčatá,
ViaH10.12.11 11:11??.??.157.190
Aluss,ja som bola tiež na konzultácii a tiež sa takto doktor správal,povedal mi,že kde budem mať jazvu a že budu komplikácie na opke,ale že to mi vysvetlia pred operáciu,že ma tým nebudu zaťažovať teraz,akože nemusel ani hovoriť o tých komplikáciach,lebo už len tým ma vydesil :D
Marsmeloun, mne môj gynekolog povedal,že sunar to istí ,asi tak,nič viac mi k tomu nepovedal :) A jasne,dám vám vedieť ako som dopadla,ak budem vedieť ťukať do klávesnice :D
alusss09.12.11 10:46??.??.6.133
u Pikulu vo Zvolene, ale baby v silikonových prsiach ho chválili, možno len nemal dobrý deň
lakina08.12.11 21:55??.??.198.100
aluss, a u koho a kde si bola?
alusss08.12.11 18:54??.??.6.133
Marsmeloun a ty si bola na konzultácii?
baby prosím napíšte mi ako to tam normálne má byť, či ma mal doktor v paži alebo ja som žila v mylnej predstave, pretože keby som ja nehľadala na nete a nechodila sem na zdravie tak o tej opke neviem nič, nič totiž nevysvetlil. akurát kde budú jazvy, neviem, mám z toho nedobrý pocit. nechcela som veľmi špekulovať s doktormi ale toto ma úplne odradilo...
Marsmeloun08.12.11 09:20??.??.171.147
aluss a to mas super .. ja kebyže vidím 75 B napísane tak som šťastná prešťastná ... aj ja chcem béčkaaaaa :D
Marsmeloun08.12.11 09:20??.??.171.147
bABY a to potom keby som nemohla náhodou kojiť ak budem mať deti .. tak to potom čo robia ... ci to davaju dake lieky aby sa netvorilo mlieko ?? ci co ???
Marsmeloun08.12.11 09:18??.??.171.147
potom nám napíšeš ako si dopadla ... ?? poprípade pošleš foto ??? ked ja stale este neviem kde ist ...este som kukala aj Marschala , potom ten zamboj ... bude to dilema vybrať si ...:-O
Marsmeloun08.12.11 09:17??.??.171.147
joooj moja strach k tomu patrí ... ja budem tiež riadne pokakaná ..hlavne z tej anestezy ale myski na to aké budu krassne .. a čo vsetko sa zmení :-) lahší život , krasne oblecenie ... ochhh... dobre vsetko dopadne neboj sa :)
Bol niekto na zmenšení prsníkov u MUDr. Dušana Gubu?
Súviciace odkazy k tomuto príspevku