Zdravé srdce

Príspevok v téme: Zdravé srdce
hotel spirit

YUCCA SHIDIGERA + KOENZÝM Q10 + kys. listová + vit.B6 + vit.B12 - priaznivo pôsobí proti tvorbe homocysteínu a pri odbúravaní cholesterolu zo srdcovo-cievneho systému. Výživový doplnok - KARDIOMAX Línia Q10. Zásielkový a internetový predaj priamo výrobcom - široký komplex vitamínov, ktoré nie sú zaťažené reklamou a preto sú ich ceny až o 40 % nižšie ako u iných prípravkov rovnakej kvality. PLAŤTE ZA KVALITU A NIE ZA REKLAMU! -odkaz odstránený-

71gloria

Dve polievkové lyžice slnečnicových semien denne pri ochoreniach srdca urobia vraj za dva mesiace obrovský liečebný pokrok.Obsahujú vit. B1, LECITíN, vit.E,ktorý chráni pred trombózou, prospieva činnosti srdca..
Kto má problémy so žutím, može si mleté semená pridávať do jedla.

RNG

Pri srdcovych a cievnych problemoch(problemy nasej civilizacie vseobecne=tukove a tukovobielkovinne nanosy v zilach)treba cistit zily pravidelne.
Do diety treba pridat na kazdu osobu aspon raz tyzdenne lyzicu lecitinu. Cisteho, sucheho granulatu.Nie rozpusteneho,v tukoch. Ten je nasyteny a nemoze rozpustat viac inych tukov.
Lecitin rozpusta(emulzifikuje ) tuky, v prvom rade v zilach hned po absorbcii, neskor aj inde v tele.
Vyborne sa rozpusta vo vriacich polievkach alebo omackach. Nezmeni chut-vobec ho nepoznat.
Naviac je to vyziva mozgu a pomaha zbavit sa tukov v celom tele(teda odburava ulozene tuky a potom sa daju cvicenim alebo termogeneracne spalit)

RNG

Vessel due je aminoglykan(podobne ako glukosamin a chondroitin) ktory ma ciastocne antitromboicku vlastnost. Zdaleka nie natolko, ako mnohe enzymi, ale je to pomerne neskodny prostriedok.
Ja na antitromboicku cinnost pouzivam radsej enzymi, tie maju aj plno inych funkcii v tele(bromelain z ananasu, papain z papaje,nattokinaza z natto kvasenej soje=rozpusta tromboidypriamo, lepsie nez heparin=nepriamo...)
. A rybacie oleje.
Krcove zily neadresuje.
Tie treba adresovat antioxidantmi(vytazok z pagastana konskeho=escin, su kremy s 1% escinu, polske, alebo rozne ine antioxidanty:
anto a proantokyanidy=zo semien,napr hrozno(grape seed extract, granatove jablka, cucoriedky(bilberry) hloh(hawthorn)...
polyfenoly(z listov, zeleny caj...)
Gingko, vinpocetin....
No a samozrejme vitamin C a E!

Co sa tyka vysokeho tlaku, ten sa da regulovat prirodzene, bez skodlivych ucinkov farmaceutik, ako Tritace(ACE inhibitor, nici ladviny a ine)
Staci viacej draslika a menej sodika(viac zeleniny alebo solit zmesou KCl+NaCl alebo/a znizit stress, pomahaju vitaminy B, napr stress-B alebo kvasnice, med s materskou kasickou a pod.

františek jahoda

Pri lekárskom vyšetrení mi zistili, že mám vysoký krvný tlak, po ďalšom vyšetretní u kardiológa zistili ECHO: KOreň Ao 28mm, sep. cipov 19mm, PK 34 mm, bez pľ. hypert., prit. regurgit. na AP, AP IVS 11 mm, zs ĽK 11mm, LVEDD 58 mm, ĽP 48 mm, EF 60%, MR cca 3-4, TR cca2-3 st. Mám aj kŕčové žily na ľavej nohe. Beriem na nich VESSEL DUE F 2x denne a na tlak Tritace 1,25. Pred časom som si kúpil stacionárny bicykel, rád by som vedel, či môžem športovať aj týmto spôsobom. Inak sa cítim dobre, mám 51r.,som nefajčiar, abstinent, zdravo sa stravujem.
Ďakujem za skoré vyjadrenie.