Vagína po porode

Moireal

Tak tymto sa pred polstorocim zeny nezaoberali. A nic sa nestalo. Tak ako ked sa riesi ci vagina vyzera anatomicky ukazkovo. A jedno pozitivum to ma: tie, co rodili, uz vacsinou nemaju bolestivu menstruaciu....

plk

klp
to čo píšeš o používaní tamponov je trošku zavadzajúce lebo ja som ešte nerodila ale panna už niesom a napriek tomu aj keď mám úzku panvu lebo som štíhla a mám úzke boky tak si v pohode dám aj ob super. Musím byť samozrejme dobre uvolnená aby som si ho bez problémov zaviedla. Takže nieje pravda že len po pôrode si ho žena dokáže zaviesť.
a to s tým pannenstvom tiež zavádzaš lebo ktorá žena si zoberie za manžela hneď prvého chlapa s ktorým príde o pannenstvo? Jedine tá čo hneď pri tom prvom sexe aj nechcene otehotnie a tak sa musí vydávať aj keď je to hulvát. To že ma žena viac partnerov za život neznamená že je tam dole rozťahaná. Skôr by som povedala že tá čo začala sexovať od skorej mladosti to znamená vo veku cca 15 až 18 rokov môže mať problém s rozťahanou vagínou ako som si všimla v témach ktoré tu skoré nepanny zakladali. Môže to byť tým že kedže boli ešte príliš mladé na sexuálny život a nedovyvíjané v tomto veku tak si ju roztiahli sexom ale ak ide o dospelú ženu po dovršení napr. 20 roku života či viac tak tam je už tá vagína dovyvijaná pomerne k veku ženy.

klp

Dokonca aj tu je to presne rozoberané v tejto diskusií, lebo jedna tam spomína, že po pôrode už používa len tampóny super, teda tie najširšie, čo vtedy používala len tie mini, takže na 100% môžem potvrdiť, že len po 1. pôrode to bude už na celý život oveľa širšie, keďže tá hrádza už bola narušená a nikdy to už nebude presne také isté na 100% ako to bolo len pred 1. pôrodom a nehovorím porovnávať panenskú vagínu a vagínu pred 1. pôrodom, to už vôbec nie, lebo tam niet ani na milióntinu percenta šanca, aby to bolo presne tak a to, čo píšu lekári a rôzne odborné výklady na fórach a blogoch, že vagína ma vysokú elasticitu, že aj po pôrode to bude na 100% tak isto ako pred, tak tomu neverte ani zďaleka, pretože ich tvrdenie, ktorým chcú poukázať na pravdu sa v praxi reálne nepotvrdí ani o 150 rokov, tým si buďte istý.

www.modrykonik.sk

klp

No neviem, ale poviem Vám, že som nemal až tak reálne veľmi predstavu o tom, že ako v skutočnosti vyzerá vagína po pôrode, no aspoň na tomto graficky znázornenom obrázku jasne vidno na 1. pohľad, že vagína pred pôrodom je úzka a po pôrode širšia a natrvalo roztiahnutá, teda narušená.
Preto to je najväčší problém asi každej ženy, že ak si chcete vziať nejakú ženu ako za priateľku/manželku a chcete, aby bola len čisto vaša v živote, teda aby jej sexuálnu históriu mala len čisto s vami, čo by bola len Vaša zásluha ako keby jej život bol súčasne Váš, tak vtedy si brať ako novú partnerku Vášho života ženu po pôrode je asi to najhoršie.
Lebo ak ešte nikdy si žiaden širší predmet nestrčila do vagína, čiže ak je ešte panna, že nemala narušenú panenskú blanu (hymen) a mala tak maximálne len tampóny strednej hrúbky vo vagíne, tak to je ešte OK, ale keď už mala s niekým pred Vami sex, že mala už pretrhnutú blanu, tak to je už zle, ale keď už bola aj po pôrode, tak potom je to už úplne zle, lebo už nič horšie potom nič nemôže, keďže jedným pôrodom je to už úplne jedno či bol jeden alebo kľudne aj 10 pôrodov.
Takže ak si už chcete vziať nejakú ženu/dievča ako vážnu známosť a prežiť s ňou aj zvyšok svojho života, tak jedine pannu, no ak by Vám to absolútne nevadilo, že už je po sexe s iným čo už nie je panna a chcete ju len preto, lebo o ňu máte vážny záujem aj keby neviem čo bolo len kvôli tomu, že sa Vám najviac páči, tak to už záleží len čisto od Vašej povahy, ale ja osobne už po sexe s iným by som ženu absolútne nechcel, takže buď jedine pannu a keď nie, tak potom byť radšej celý život bez ženy, zabudnúť na tu, ktorú ste chceli a tým sa vyhnúť starostiam rodičovstva, prípadne si nájsť ešte dajakú inú pannu, ak sa Vám vôbec páči.
Takže to je čisto len ako môj názor k tomuto ženskému problému.

karolinka122

www.mcadoocosmeticsurgery.com

pred porodom ako ta vpravo, po porode ako ta vlavo, preto si vsetky "vip" posobnosti davaju robit cisarsky, podla mna toto je hlavny dovod, nie ta bolest pri porode...

ljfdsaôj

bude roztiahnuta a cim viac porodov zena prekona tym roztiahnutejsia bude. Preto mnohe zeny po porodoch uz muza tak necita a inak zazivaju sex ako predtym. Su roztahane