Ako pokračovať v chudnutí?

Príspevok v téme: Ako pokračovať v chudnutí?
tally

ahojte :-) na svoj vek (19) som mala dost nadvahu, no od septembra do januara sa mi podarilo schudnut nejakych 13 kil, potom sa to vsak zastavilo. Viem, ze telo si zvyklo na inu stravu a hlavne na jej mensie mnozstvo. Chcela by som sa opytat, co ste robili, ked ste na tom boli podobne a slo to uz pomalsie? Menej jest sa uz snad ani neda :-D zacinam chodit do fitka, tak by sa mi tiez zisli nejake typy na cviky a tiez by ma zaujimalo, ci niekomu pomaha aj L-carnitin. Vdaka :-)

miki25

pre mňa váha nie je podstatná. u mňa základom markantný rozdiel v postave, ktorý sa zvyčajne prejaví na váhe až po 2 týždňoch. mám to overené a už aj preto sa momentálne nevážim. občas si po 2 mesiaci potvrdím a väčšinou sa trafím, i keď už sa i ja budem musieť kontrolovať, lebo postava sa blíži k optimálnej...

tally

Dakujem za reakcie :-) ja nejem nejako extra malo, jem viac krat denne mensie porcie, jem vela ovocia a zeleniny :-) do fitka chcem zacat chodit po velkej noci, tak verim, ze tam mi poradia :-) ale urcite necakam, ze za 2-3 mesiace pojde vaha nejko horibilne dolu, viem, ze budem musiet makat a bude to na dlhsie :-) v kazdom pripade, este raz dakujem :-)

0vecka

vsetky volnopredajne spalovace nema zmysel kupovat... jedine ucinne veci su na predpis a maju vedlajsie ucinky...

jedine co pomoze je ludova mudrost: Xces byt chudy? Rob a nezer!

kduchnicka

Ahoj myslím si že cesta už nevedie príjmať menej potravy .. ja som mala podobný problém L-carnitín neskúšaj. V prírode sú lepšie spalovače tukov
zabavicka.sk

Skús jesť častejšie 6 krát do dna a trošku pohybu , prechádzka cyklo , to by mohlo nabudiť metabolizmus

0vecka

L-karnitin zdravy clovek nepotrebuje... a ani mu nijako nepomaha.... zase ak ti to chuti a mas peniaze tak si to kupuj

odpovedam

vaha sa vam zastavila, lebo jete malo. uvadzate telo do nudzoveho rezimu a ono potom "setri" na energii a uklada ju, lebo sa citi v ohrozeni. Je to jedna z najvacsich hluposti a mytov, ze minimalnym mnozstvom stravy budete napokon chude a zdrave. Jedzte vyvazene, poobede uz ziadne sacharidy, sacharidy nahradzajte bielkovinami a dobrym tukom a cvicte. Vo fitku vam uz cviky poradia. Ked budete cvicit, budete musiet aj viac jest, aby ste vobec nabrali svalovu hmotu. lebo bez dostatku jedla si telo bude kradnut proteiny zo svalu - takze napokon vase telo schudne, ale nie z tuku, ale svalu. ostanu vam faldiky a budete nepevne. takze zacat jest normalne, nie malo, nejest ziadne sladkosti, smazene, vyprazane, mucne, poriadne cvicit (silovo aj kondicne) a pojde to ;-)

len to nechcite vsetko za dva tri mesiace.

dana85

ahoj, tak mne sa tiez vaha zastavila ked som schudla a este som chcela dalej. ako menej jest uz nebolo u mna mozne, lebo som mala male porcie pravidelne, len zelenina , chude maso, tak som nechapala co sa deje. ale ako hovoris telo si nato zvyklo a zastavil sa mi metabolizmus. tak som vycitala z netu, ze treba ho nastartovat, zvysit potravu alebo zmenit, ze nevadi ked sa pribere kilo dve, ale potom to zas pojde.