Vlasy - poradňa

NT

Ahojte.....Mam jeden problem ...minuly mesiac som si daval jeden pripravok(nie keratin) na vlasy ktory mi ich narovnal..a ma to trvat na 8/9 mesiacov...Lenze som si teraz dala farbu na vlasy a mam strach ze mi to nieco narusi a sa mi vlasy naspat skuceravia?

zuzi74

K rychlejsiemu rastu ako aj proti padaniu vlasov pomaha aj masirovanie vlasovej pokozky. Kvalitny je olej rozmarina z modrej pupavy. Len treba pravidelnu masaz.
Inak nerozumiem, preco chces predlzovat vlasy...sice pises, ze ti zhustli, ale prave predlzovanim opat zoslabnu.

lubi221

Dobrý deň prajem.
Mám taký menší problém s rastom vlasov.
Mám 20 rokov a od mojich 18 rokov nám slabé, riedké vlasy. V júni v tomto roku som si ich dala ostríhať na chalana, no a je teraz mesiac september a síce mi zhustli, no aj tak nie som spokojná. Preto som bola za kaderníčkou a spýtala som sa jej, či by sa mi dali predĺžiť a vravela, že by to chcelo chcelo dorásť aspoň o desať centimetrov. Ale tak ja nechcem dlho čakať a preto som si kúpila zinok a chcem vedieť, čo ešte také pomáha na rýchlejší rast. Nech ich mám aspoň po lopatky. Ďakujem všetkým za odpovede. Budem rada, ak mi niekto pomôže a ich rady budú stáť za výsledok :)

Nicole19

Ahojte :) ja na vlasky pouzivam sprej aloe first od forever living :) je to skvely, spevnuje vlasy, ozivuje ich a dodava im lesk a vitalitu. Obsahuje ciste aloe a dalsie rastlinne zlozky, preto vlasy vobec nezatazuje chemiou :) mala som krepovite a suche vlasy, po mesacnej kure si neviem vynachvalit zlepsenie kvality a stavu vlasov :) a este bonus v podobe rychlejsieho rastu vlaskov :) u mna jednoznacne top vyrobok v starostlivosti o vlasy!

miriam1985

Ahojte,

vyskusali ste na vlasy aj kokosovy olej? docitala som sa tu ze sa da z toho spravit dobry kondicioner. www.naureus.sk
malcica mozno by ti to pomohlo ked mas vysusene vlasy :)

malcica

Prosim Vas, viem, ze to tu nepisem prvykrat - ale stale verim, ze najdem niekoho s podobnym problemom... mal tu niekto znicene vlasy farbenim? Ale tak, ze extremne. Uplne vyschli a nezostala v nich ziadna ta "vlasova vypln", zostal len suchy tvrdy leskly obal... zo dna na den mastne, co predtym ani po tyzdni. Hambim sa uz aj na ulicu. Vlasy boli predtym makke, jemne, teraz kamen..ako sklenna vata a ten hnusny lesk emoticon Nema niekto skusenosti s nieci mpodobnym?

zuzi74

Bielko ide uplne v pohode z vlasov, nic sa mi neuvarilo ani nezrazilo. Ja som mala naopak problem dostat z vlasov zltko:-)

ela89

Dnes som skúsila masku: 2 žltky, med, trochu oleja a citron. Mám z toho suché vlasy také jak predtým. Už neviem čo mi môže pomôcť na moje neposlušné vlasy. Mám ich riedke.