Neviem či ma chce a neviem čo dalej

Príspevok v téme: Neviem či ma chce a neviem čo dalej
donatelo

Ešte v lete som spoznal jednu super babu, zo začiatku sme si len písali. Hneď som cítil že je to tá pravá, bol som k nej milý, a prekvapivo aj ona ku mne, začala strašne nenávidieť moju bývalú. V októbri alebo novembri sme sa začali konečne stretávať, síce nie moc často ale bol som velice rád. Stále sme si písali, od rána do večera. Blížil sa Silvester a robil som takú väčšiu akciu u mňa, prišla aj ona s kamarátkami. Bola to najlepšia noc v mojom živote, objatia, bozky a krásne slová. Den po tom sme sa tak o tom rozprávali a povedala mi že ona by aj chcela ale že ešte si to nevie predstaviť, že to je pre nu niečo nové, a aby sme tomu nechali čas. Prešli už 3 mesiace od vtedy a stále nič.Pred nedávnom mi povedala že chce aby sme boli iba dobrí kamaráti. Keď sme vonku, sem tam sa držíme za ruky, keď si píšeme tak padnú aj také komplimenty že lepšieho chlapa nepozná a že ani taký neni. Proste neviem čo si mám o tom myslieť. Strašne ma to trápi, lebo ju velmi lubim. Možno vám prídem ako nejaký precitlivený teploško, ale som len chlap čo vie lúbiť a trápia ho takéto veci. Ďakujem že mi poradíte :)

SolveD

Donatelo- V prvom rade, nebuď zahľadený len do nej, donedávna som to mal v podstate podobné, síce už v inom štádiu. Každý má tu z istej časti pravdu, že už by ste boli spolu, že si možno necháva zadné vrátka atp. No lenže, ako si sám povedal, že ju "ľúbiš", tak urob posledné a rozhodujúce rozhodnutie, skús sa jej to opýtať ty, že či by ste to spolu neskúsili, potom uvidíš čo ďalej, a možno na to bude mať veľa ľudí opačný názor, ale ako si povedal, ak ju ľúbiš tak urob ten posledný krok, opýtaj sa jej to, ak ti povie to isté, tak už vieš, že už ďalej ten váž vzťah netreba rozvíjať. A uvidíš, uľaví sa ti. Veľa šťastia.

donatelo

noo asi to tak bude :/ ... neadí no čo už :) snád raz výjde slnko :)) ale každopadn velmi dakujem ze radu a za názor :))

Lila22

donatelo

je možné, že si necháva otvorené zadné vrátka, alebo ťa ma rada ako kamaráta a nechce ťa stratiť.. ale vzťah v tom nehladaj.. ´v podstate spolu chodíte von, píšete si ale nie je v tom ani sex, ani oficiálne netrávite pár.. proste ste len kamaráti.. si zameraný len na ňu, možno je kopec iných lepších žien :)

donatelo

Skúšal som aj to ... asi pred mesiacom som si povedal že dosť že musím na nu zabudnuť, tak som si ju uplne vymazal s kontaktov aj na fb aj v telefone, blokol som si ju a povedal som jej že chcem zabudnuť lebo sa už nechcem takto trapiť ... povedala že ona ma chápe aže je to jej chyba že si ma takto namotala a nič z toho ... asi týžden na to sa mi aj ona sama ozvala :/ a od vtedy má aj také ine správanie ku mne :) ttake lepšie a viac sa ako keby o mna zaujima. Pýta sa ským som, kde som, do kedy budem a táák ... proste je to komplikovane a neviem čo si mám o tom všetkom myslieť :/ a problem je aj v tom že som dosť naivný :/

Lila22

Mrzí ma to, ale keby chcela byť s tebou, určite by bola..:/ mal by si na ňu zabudnúť,, ak máte byť raz spolu, určite budete..

donatelo

A toto je to, že inú nechcem a neviem si predstaviť mať inú :/ ... Ale každopádne dakujem za to že ste mi viac otvorili oči :)

Lila22

To je pravda..nikdy nie je nič stratené.. keď som mala 17 rokov strašne som chcela jedného chalana a on ma vtedy nechcel, potom sme boli kamaráti a mal inú frajerku a tak.. motanička úplná.. po 6 rokoch sa do mňa zalúbil :D už si jej povedal že ju máš rad a že chceš byť s ňou? koľko ma rokov?

lilyiankaa

chápem, topiaci sa aj slamky chytá, ale darmo .. je to tak, ako ti píšeme a aaj ako ti hovoria iní .. bohužiaľ, musíš hľadať inde