Farba na vlasy loreal prodigy

lorelo

Mne tie Loreál z drogérie dlho nevydržia :/ kupujem si sice loreál, ale tie profesionálne. Majú ich na Notino a sú ešte lacnejšie ako tie z drogérie

Nori

Ja nie som kadernicka, farbim si vlasy sama viac ako 10 rokov, vyskusala som uz rozne farby a aj znacky a este som nemala farbu, ktora by sedela s obrazkom na krabicke. Velmi zalezi na vlastnostiach vlasov - na ich hrubke, povodnej farbe, odtieni, predoslych farbeniach. Ak chcete presny vysledok, chodte za dobrym kadernikom a nefarbite si vlasy doma. A HLAVNE nerozhodujete sa podla obrazkov na krabickach. Dolezity je popis farby - Je to teply alebo studeny odtien? A na ake vlasy je vhodny - to je su tie male obrazky na krabici.
Napr. Ak mam svetlo hnede vlasy a chcem mat svetloblond vlasy a dam si - 10.21 Porcelain Veľmi veľmi svetlá blond dúhová - vlasy nebudu mat po prvom farbeni farbu ako na krabicke ani keby som sa poskladala, lebo moje povodne vlasy boli prilis tmave.

lola123456

Kúpila som si farbu blond medená 7.40...a urobila som najväčšiu chybu v živote..na hlave ju mam ešte len týždeň a už teraz viem že si ju nikdy viac nekúpim...farba mala byť krásna medená a namiesto toho vypadám ako ohnivák..hlava červená no hrôza..okolo lesku moje vlasy ani len neprešli a tie zničené konce no normálne mi je do plaču...akoze tak zničené vlasy som nemala ani keď som odfarbovala z čiernej na blond..túto farbu by som zakázala predávať..takže baby tri krát zvážte či si ju kúpite ...ja len momentálne dúfam, že sa mi to vymyje a moje prvé kroky budú viesť do kaderníctva..

ivanka_kiwi

Čaje červenovlasé neviem aký vy máte problém :D ja kým som vlasy farbila na červeno a ryšavo som VEĽMI rýchlo zistila že s bezamoniakovými farbami to nejde.. a táto farba je práve bez amoniaku takže nejaké svetaborné oranžové vlasy z toho nečakajte :D .... naposledy som si kúpila svetlú medenú blond a chytila krásne - vyzerá to prirodzene s jemnými ryšavými odleskami - som spokojná :P

katicaaaa

Kupila som si najprv odttien Amber- no pri korienkoch som mala oranzove vlasy nieco strasne.Neskor som si kupila odtien Rosewood zevraj svetlamedenohneda mala som vlasy skoro cierne!!! Teraz sa mi vymyva odtien Rosewood po 3 tyzdnoch mam farbu podobnu ako na obrazku uz nastastie nie az taku tmavu, ale o tyzden si idem farbit vlasy ale viem s istotou, ze to uz nebude nikdy viac farba Prodigy.akoze vlasy som mala nadherne leskle, ale velmi velmi tmave to som necakala, ze budem mat zo slubovanej svetlejmedeno hnedej az ciernu.sklamanie!!!!

Lucyes

Kúpila som si prodigi loreal 3.60 (čiernočervený) nechytilo to tak ako to je na krabičke rátala som stým na koľko som nemala odrastenú ani polovicu vlasov a to som mala ešte zvyšky asi troch starších farieb uvidím čo to bude po umývaní vlasov zatiaľ som celkom spokojná našťastie som ju nekupovala za cenu 6,99eura natrafila som na polovičnú cenu :)