Je so mnou nieco v neporiadku?

Príspevok v téme: Je so mnou nieco v neporiadku?
flector

dobry den,
mam 17 rokov, v lete uz 18. moja vyska je 182cm a vaha cca 77kg. za posledny rok som vyrastol 4cm co je o polovicu menej ako som rastol doterajsie roky. mam depku z toho ako vyzeram. mam pocit ze vyzeram o dost mladsie ako moji rovesnici, vyskovo ani tak nie ale ked si porovnate moje koncatiny s ich, moje ramena s ich tak uvidite ten rozdiel. mam dokonca mensie ruky ako niektore baby v triede. tazko povedat kedy u mna puberta zacala pretoze ochlpenie sa objavilo uz v 13. roku ale mutovat som napriklad zacal az v 15tich a odvtedy som sa moc nezmenil. citim sa zle kazdy den co som v skole alebo vonku. neustale pozorujem ich a seba. je mi to trapne ist za rodicmi alebo sa o tom bavit s kamaratmi. je so mnou vsetko ok? nemal by som navstivit lekara?

mackani

Presne, vôbec sa tým netráp. Tak skús cvičiť, posilovať a určite sa ti spevnia ramená a všetko. Vyrysujú pekne svaly a budeš mať zo seba radosť.

joro

Nerieš to, stále rastieš, poznám pani ktorá ma 130cm a má 40rokov zatial nechod k lekarovi užívaj život, každý sme nejakí