Stale sa opakujuce zenske zapaly..

Ivka 1

Ota ak budete potrebovať, ozvite sa mi na mail. Spolupracujem s gynekológom, ktorý lieči gynekologické ťažkosti aj prírodnou cestou. Kolostrum a .... možno pomôže , napísala som Vám overené prírodné produkty . Je to moja vlastná skúsenosť ale môžeme konzultovať s gynekológom z nášho poradného zboru lekárov. Viem o čom píšem, tiež som predtým chodila ku gynekológovi ako na hodiny klavíra. Teraz tam chodím iba na preventívne prehliadky.

RNG

Inac znova opakujem, kazdemu odporucujem si doplnat selen jod zinok, vitaminy C E D-3, brat mikrovlakniny a probiotika, to nielenze podstatne zvysi celu imunitu, ale pomoze na rozne procesy v tele zaroven.

RNG

Krce mozu byt hormonalneho razu, na to pomoze yam a pupalkovy olej.
Za zapalmi ale su obvykle vzdy nejake mikrovu alebo znecistenie v tele/zamorenie.
Na mikroby v urinarnom systeme pomaha brat NAC a serrapaptazu ako odmaskovace, roztok citricidalu(35 az 60 kvapiek do litra vody pit postupne cely den) alebo oreganovy olej(3 x 200 mg carvacrolu) ako antimikrobialne, tiez berberine, 2 x 1 gram.
S trochou stastia tie nakazy sa daju vymyt aj cukrom D-manozou, davky 2 gramy kazde 3 hodiny, 2-3 dni v kuse, vcitane noci.

ota

Kapsule..ako napr. macmiror komplex..tak su antibiotického rázu, ale tie su určene bežne na tie mykozy ženské.,ale ženské zápaly to nelieči. Ja mám na mysli zápaly podbruška/krížov.,a s tým spojené močové cesty.

odpovedam

skusala si aj lokalnu liecbu? atb strasne nicia imunitu i zaludok. mam na mysli kapsulky, co sa zavadzaju priamo do posvy. aby sa to preliecilo, caje su slabe na silny zapal. Mozes mat vsak aj zle geny, ktore sposobuju, ze mas poruchu imunity, kedy sa tvoje telo nevie vysporiadat ani s beznymi zapalmi. bohuzial, to je aj moj pripad. ja sa dva roky neviem zbavit zapalu pluc a priedusiek. sacharidy naozaj obmedz. budes mat z toho strasny abstak - triaska, nervozita, zimnica alebo navaly tepla, chut plakat, neskutocnu chut na sladke, mozne su aj halucinacie a pod. ja som si tym presla a naozaj to bolo strasne. no bakterie ti vyvolavaju chut na sladke, lebo sa zivia cukrom. ja som mala krutu dietu - 2 tyzdne len o zelenine, rybach a vajickach + vyzivove doplnky oreganovy olej, kokosovy olej, probiotika, mikrovlaknina a gynocaps. zial, na to musis ist tvrdo, inak sa to nikdy neskonci. ale naozaj bez na imunologiu, aby sa ti zapal nesiril aj vyssie.

ota

Pisala som tu preto lebo..niekedy sa uz neda tolko behat pre casto sa opakujuce gyn.zapaly ku gynekologovi. Ten zrovna len lieky od bolesti ako voltaren.aulin.ketonal atd..medzitym ATB. A ci nieje nieco co by na nejaky ten cas zabralo. Mavat krcovite bolesti..a ani sa pohnut..spravit krok..a ta ostra bolest. Neda sa takto. Mala som obdobie ked som v kuse bola rok na spominanych liekoch. Potom valoflur bylinny komplex. Nato som otehotnela, super. A ten cukor..urcite hra svoje, keby sa to dalo nahradit..a tie oriesky.semiacka..boze sposobuje mi to alerie..nesmiem. A moja imunita...cca 2.roky dozadu mi imunolog robil testy..boli ok..tak niekedy nechapem..preco sa namna vsetko tak lepi.

Fleur-de-lis

ja sa do toho konkrétneho problému nijak extra nerozumiem, ale zápaly v tele môžu byť podporované cukrom a prevažne sacharidovým jedálničkom, z toho hlavne obilniny. Ja by som na tvojom mieste skúsila, na tri mesiace povedzme, nejesť obilniny (pečivo, vločky, cereálie, cestoviny... prosto všetko čo obsahuje obilniny)- tie vraj veľmi výrazne dvíhajú cukor v krvi (dokonca niekedy viac ako sám cukor). A snažiť sa obmedziť ostatné jedlá, ktoré dvíhajú cukor ako zemiaky, ryža, škrobové produkty....

Čiže obilniny žiadne a ostatné sacharidy obmedziť, samozrejme sladkosti tiež nie. A jesť viacej tukov a bielkovín, veľa zeleniny, orechov, rýb, tofu, semiačka... Teda založiť jedálniček na potravinách, ktoré nedvíhajú hladinu cukru v krvi.