Vážne chcem tak veľa?

Príspevok v téme: Vážne chcem tak veľa?
marecck

Na úvod by som napísal, že som obyčajný chalan, ktorý má 23 rokov a NIKDY nemal šťastie na lásku. Nefajčím a mám zásady, ktorých sa držím a ktoré nemienim porušovať. Nazdávam sa, že som priemerného vzrastu a priemerného výzoru.

Skúšal som už všeličo: stretnutia, zoznámky a pod., ale nič nezabralo. ˇČiže moja posledná otázka znie, či vážne Vy ženy hľadáte hovädá, alebo normálnych ľudí?

miki25

proste niekedy ten čas príde. osobne riešim tiež ten problém, že láska neprichádza navyše mám hlúpe filtre. neviem si pomôcť dievča pod 24 nepovažujem za ženu, ale tým nemôžem ponúknuť ešte veľa. s 18-20tkami sa ťahať nechcem tak som sám. hoci to vždy bolo tak, že som si lepšie rozumel so staršími slečnami ako s mladšími. bohužiaľ dosť má ovplyvňujú priateľky mojich kamarátov, čo sú v podobnej kategórii 18-20. proste toto by som nechcel, aby napr. ako jednému kamošovi aj bývalemu spolužiakovi 18tka cenkala na mobil každú hodinu, čo sme boli na hoteli v rámci stretnutia po 5 rokoch nech ide domov bo uvidí.podobné situácie som nevidel po prvýkrát.také vzťahy sa mi nepáčia. bohužiaľ podobných mladých báb je veľmi veľa v mojom okolí.

m8cr6

možno meleš nezmysli, riešiš veci nepodstatne, filozofuješ, nafúkaš sa? bav sa o tom čo ta trapi čo si zažil alebo sa vypytuj ked nevieš/nemaš čo rozoberat. alebo nechaj ju rozprávat..bav sa o svojej rodine o bratovi segre ako žiju vaši take normalne veci alebo sa spytaj ake bola dieta potom ty hovor žiadne premudrovačky.. nechcela som ta urazit samozrejme....maš len 23 aj ked maš nejake nazory nechaj si ich uzriet v hlave, potom ked sa pytaju povedz... ostan jednoduchy a mily :)
samozrejme čo ti radili baby použivaj nejaky jemny deodorant, nepozeraj do zeme, nebud hned uvareny z baby, nič neznasilnuj ved bab je plno...vypytuj ich.... čo je ti velmi zle samemu? isto by ti bolo horšie pri nejakej krave čo by ta tahala za nos, neni každa ta prava..aj troška akčnosti treba napr. maš rada stolny futbal? alebo nechceš isť zahrať ping pong alebo hocičo :)

melindaaa

mam otazku, necitam komenty, cize neviem ci sa ta niekto uz pytal - aky mas styl obliekania????? pracujes, studujes, sportujes? si cistotny? t.j. sprchujes sa aspon raz za den, pozivas nerusivy deodorant, a vyrazny muzsky parfem? sperky nosis? ake?zuby mas vporiadku? pytam sa preto, lebo to dost zavazi...a a este vystupovanie...zeny( pokial niesu na tej istej mentalnej urovni) nezjasaju bud

po 1.vulgarnych, neupravenych, odpulavucich, nevychovanych chlapov, s divnymi nazormi na svet ( furt ti protireci)

alebo po 2. samolubych debilkov,co sa hraju na bohov, co sa otocia do kazdeho zrkadla ked prechadzaju cez byt nahí pri tom si este povedia, aki su fesaci, dolezity je pre nich 90% vyzor, 10% rozum (zien) sebeckych a arogantnych, otacajucich sa vzdy ked od chrbta pocuju klopkanie opätkov

este jedna vec,,, niekto nieje dokonaly samozrejme ani zeny, ale ked sa clovek zalubi tak nedokonalosti sa stavaju prednostami :)nevravim ze mas vyzerat ako homosexual, alebo ako nejaky cukrik...byt prirodzeny so zmyslom pre humor, zene imponovat- primerane, neviest debilne debaty o veciach o kt. nemame ani sajnu..a pri tom ak uz nejaku rybku ulovis na rande hrat s nou tu hru na nedostupneho..ale nie tak aby si myslela ze nema sancu..a sebavedomie tam musi byt tiez..ale tiez vsetko mierou :)

Mattooo

Keď si tak čítam všetky tie príspevky o chlapoch, ktorí sú neúspešní u žien tak všetci majú jedno spoločné, a to výhovorku typu "mám zásady, nepijem, nefetujem, nefajčím. to naozaj všetky chcú len hovädá ?"

To je čístý nezmysel, pokiaľ si škaredý, nemáš charizmu, žiadny šarm, si proste šedý priemer bez nejakých výrazných komunikačných schopností tak to budeš mať o niečo ťažšie. To, že neslopeš a nefetuješ je len plus, ktoré s tým nemá nič spoločné. Držim palce.

novaKT

kazdy chce dnes len
nealkoholika
nefajciara
netyrana
negemblera
nekriminalnika
pre ksratenie teztu to nazzvem 5NE

a aj tak je tona single ludi, co si nikdy nenajdu nikoho (alebo im to trva neskutocne dlho, alebo si najdu niekoho na neskutocne krtky cas)

logicky, je chyba v nich, alebo v systeme?

tak bud klamu ludia, ze im staci len 5NE
alebo dnes uz ludia stratili akukolvek trpezlivost riesit problem, typu "ty sa mi nepacis, mas krive obocie, tebe zas odstavaju usi, a ty mas kruhy pod ocami, krive zuby, nevies povedat R, nemas 5 vysokcyh skol, alebo 5 ciferny plat"

lebo ine moznosti tam fakt nevidim.

men tiez staci "5NE" typ zeny, NEVIEM kolko promile v opslocnosti takych je, ale VIEM, ze to neni len o tom 5NE.

cize potom asi viazne komunikacia, alebo niekto hovori ISKRA, iny zase ZASADY (nechcem dedincana, atd atd) a nulova zhoda o buducnosti.

ale keby mam cakat, kedy mi padne pecena holubica priamo do ust ked zyvam, tak by som sa nedockal a preto som ochotny sa prisposobit, co ej v dnesnom svete minimalne u chlapa povazovane za submisivitu a tym straca vyznam jeho muznosti a u zien je to zle, lebo emancipacia.

cize zaver? kazdy ma prehanne naroky, nikto nebude uspokojeny.

mojpohlad

Asi by si mal od niektorych tych svojich zasad upustit :)

Podla mna ti to nevychadza, pretoze neposobis dostatocne chlapsky a prierazne.

Sejla

Čo je to vlastne priemerný výzor? Veď každému sa páči niečo iné. Možno to bude niečo v správaní. Nech autor napíše, ako tie jeho pokusy prebiehajú.

nohome

mozno je to tym priemernym vyzorom. nezaujmes. v dnesnej dobe vyzeraju vsetci na jedno kopyto, nikde ziadna osobnost. nuda. len kopie.

JuliaCapulet

ja hladam normalneho chalana urcite nie hovado zapachajuce alkoholom cigami a potom ktoremu z huby vychadzaju same nadavky a oplzle slova.