Stále mi je zima

Príspevok v téme: Stále mi je zima
Tenebris

Trápi ma ustavičná zima, obliekam sa vždy najviac zo všetkých aj tak mi je stále zima. Teším sa už momentálne že sa začína otepľovať ale keď vidím ľudí v krátkom tričku hneď ma strasie. Aj keď mi nieje práve zima mám ustavične studené ruky. Kamarátky si už robia z toho vtipy, vždy keď niekomu podám ruky hneď povie aké ich mám ľadové. Niekedy mám dokonca až zmodralé nechty od toho. Pijem ginko, cvičím, obliekam sa dokonca aj striedavú sprchu skúšam niekedy (ako prišla zima trošku som od nej ubrala :D) ale stále nič. Viem že to bude asi niečo s prekrvením, neviete mi niečo ešte poradiť?

ďakujem :)

mimwi

Sú také typy ľudí ale pre istotu by si si mala dať vyšetriť srdce či je všetko ok lebo tam môže byť nejaký problém :)

miska230885

ahoj, podarilo sa ti tieto problemy vyriesit? ja som na tom uplne rovnako, stale mi je zima, nepomaha ani vrstvenie,stitnu zlazu mam v poriadku.dakujem za odpoved

??

sara11 uprudnostni vo svojom jedalnicku MAK a nebudes vediet co je to chlad nôch pocas nocnych noci.
a pochibujem ze mak obsahuje vapnik aspon nie v dominantnej podobe.

RNG

Az 60% ziem ma znizenu funkciu stitnej zlazy dnes, aj ked z krvi to zistia sotva tretine z nich. preto zdoraznujem, treba si doplnovat jod a selen minimalne, pripadne aj zinok, vitaminy C E D-3, brat mikrovlakniny a probioptika a cistit si cievy aspon raz do tyzdna lecitinom. pre tych co maju vyssiu krvnu zrazanlivost(husta krv) si ju treba riedit, pripadne rozsirovat cievy hlohom(Hawthorne, mechanizmus vasodilatacie ACE)
Malo energie moze byt aj zo zleho travenia a absorbcie, slabej cinnosti mitochondrii, nedostatku CoQ-10, znizenej cinnosti nadoblickovej zlazy a podobne. To vsetko sa da bez problemov adresovat bezpecnymi potravinovymi doplnkami.