Vsetko naraz....

Príspevok v téme: Vsetko naraz....
depkaXXL

Ahojte. Asi necakam konkretnu radu... a mozno ano. Len je toho na mna vela. Bola som bez roboty, konecne som si nasla pracu, je dobre platena, avsak znacne sa odlisuje od mojich predoslych zamestnani - vyzaduje nesmiernu koncentraciu, firemnu "poslusnost". Mam ambiciozneho kolegu, co sa ma snazi zhodit a stale sa vyvysovat.. otazky typu: pochopila si, o com sme sa bavili na porade? atd. mi nenormalne znechucuju moj 10,5 hod. pracovny cas... Prestahovala som sa do noveho bytu, pomalicky si ho s priatelom zariadzujem, nespavam, nestiham jest, vsetko ma vycerpava... Okrem toho rodina byvaleho manzela ma ohovara pred rodinou sucasneho priatela, robia mi zo zivota peklo, aj ked uz dosiahli, co chceli... Nevedia sa vysporiadat s tym, ze sa mi dari a ze som asi nebola len ja tou zlou. Byvaly zamestnavatel ma tiez ohovara, kadial chodi, teraz sa dusuje, ze by ma zamestnal, ale som sa na neho vykaslala atd... co samozrejme nie je pravda. Vsetko to negativne prevysuje radost z noveho byvania a novej prace. Pripadam si, akoby som to nebola ja, vsetko je nove, cely moj zivot sa otocil, obnovil. Neviem ako sa nakopnut a mysliet pozitivne.

kafe

ku kolegovi, to ho nevieš odpálkovať? Tak sa to nauč. "Ano, pochopila som o čom sme sa bavili, čo potrebuješ vysvetliť?" Široký úsmev a nesmierna ochota k tomu ako bonus.
ohováranie bývalým a zamestnávateľom, prosím ťa vysvetli mi AKO sa k tebe dostanú tie nezmysli? To sa ťa niekto pýta, či je to pravda? Prikladáš strašnú dôležitosť kydom, ktoré si niekto vymyslel. Neni to ani pravda, tak prečo si to všímaš, riešiš to a necháš si dokonca kaziť náladu? Proste akékoľvek správy z "ich" zdroja nepočúvaj, AK TO NEDOKÁŽEŠ IGNOROVAŤ. Proste hovienko na chodníku obíď a nestúpaj doňho, nešťuchaj, nepozeraj sa naň večne.
Začni poriadne spávať, jesť a hlavne relaxovať! Potom sa dokážeš postaviť aj kolegovi, aj nad ohováraním sa len pousmeješ.