Sex s jednou ženou

Príspevok v téme: Sex s jednou ženou
Nikuss22

Dobrý deň, môj priateľ mi skoro po dvoch rokoch povedal, že už ho nebaví sex s jednou babou. Že žiadnej nebol tak dlho verný ako mne. Chlapi, som veľmi zvedavá na Váš názor, ako je to z Vášho pohľadu.

Preto navrhol trojku, štvorku. Alebo občas za nejakou asi pôjde a ja mám robiť to isté.

Naozaj je to také strašné ? Pritom ja by som rada vyskúšala iné praktiky, miesta, ale o to nejako nemá záujem.

Nikuss22

Paradoxne, po tom čo mi to povedal, je omnoho pozornejší. Predtým sme sex mali ledva raz za dva týždne a teraz sa na mňa vrhá každý druhý deň, iné miesta, hocikedy cez deň, iné polohy, prednejšia som ja. A ked som sa dnes pýtala na tú trojku tak mi povedal že zabudni na to. Tak teraz neviem... Myslím si, že by sme so mali poriadne užívať jeden druhého, vie ma niekedy prekvapiť a samozrejme ja jeho.
Alebo ma skúšal ?

Agnes998

Nie je s tebou ani dva roky a uz ho nudis, no toto nie je zrovna idealny chlap na planovanie buducnosti. Vzdy bude striedat partnerky, od neho radsej ruky prec.

rhea

ja ani nebudem citat tie prispevky, normalne sa mi dviha adrenalin uz len ked citam temu... by som ho poslala vies kam..maj uctu dievca..teda ak s nim planujes buducnost prinajmensom..

Ondrej_333

omg.
Súhlasím, aj ženy majú svoje sny a pokiaľ ich len snívajú, je to OK, ale ako som písal, žijeme realitu...
Realita sú aj životné hodnoty, ktoré vyznávam a tie nie sú kompatibilné so žiadnou trojkou, štvorkou ...
Ale neodsudzujem nikoho, kto vyznáva niečo iné a preto som jej napísal, že ak to cíti rovnako, ako jej priateľ, tak nech do toho ide a ak nie, tak nech sa s ním rozíde, lebo to beztak príde.

omg..

ondrej, ale aj zeny snivaju a ochkaju nad namakanymi naolejovanymi svalnatymi krasavcami so strniskom a modrymi ocami, o obdarenych cernochoch, o drahych kabelkach, topankach, exotickych dovolenkach a neviem o com vsetkom :D zeny snivaju presne tak ako muzi..

ale v zivote by si svojej frajerke, ktoru milujes nepovedal..ach zlatko s tebou ma to uz tak nebavi, ale ta tvoja sexi kamoska s nami v posteli by nam to mohla ozivit..resp. dva roky vernosti je az-az..sem-tam smyknem nejaku druhu..nevadi, ze???

preboha o tomto vazne nie je plnohodnotny a zdravy vztah..a suhlasim s tebou..tutok to ozaj vidim na rozchod..lebo zjavne tu nejde o lasku, ked ti je niekto toto schopny povedat..

nikuska vsak vo svojom dalsom prispevku zmenila retoriku, vraj si chce tiez uzivat..tak kde je problem? nam moze byt ich sexualny zivot jedno..len neviem potom naco tato tema..

Ondrej_333

Ahoj Nikus22
V tomto sme vsetci chlapi rovnakí. Snívame o čo najrýchlejších a najdrahších autách o čo najkrajších ženách a nech je jedného aj druhého veľa.
Samozrejme málokomu sa to splní, ale sny sa snívajú - na to sú a žije sa realita podstatne iná.
Tu ti nikto neporadí, lebo nikto nevie aký v skutočnosti váš vzťah je. Ak je veľmi liberálny a cítiš to rovnako ako on a nebude ti to prekážať, tak kľudne do toho choď. Nikoho do toho nič nie je čo robíte a ako tu dole niekto napísal, keďže sa na zoznamkách takto zmýšľajúci ľudia hľadajú, nebudete jedíný.
Ak na to máš ale iný názor a podvolíš sa len kvôli nemu, tak je to beztak začiatok konca a je jedno, či sa s ním rozídeš pred týmto experimentom, alebo až po ňom, lebo rozchod je potom podľa môjho názoru viac ako pravdepodobný.

doubledog

to su prirodzene tuzby drvivej vacsiny muzov (a aj zien, akurat tie to nemaju tak vysoko v prioritach).
akurat vacsina ludi casom a skusenostou zisti, ze pudove spravanie nie je uplne idealne a su aj lepsie moznosti.

omg..

dRradimUzel, ona je putka a on kvalitny chlap? a ti co trtkaju hlava-nehlava s barskym z internetu su ako vyspeli jedinci? a tvoju mamu prasili kolki naraz, ked ta splodila? :D

no daj este nejaku zivotnu mudrost do placu nech sa pobavim hned takto z rana..

btw. preco na tomto konzervatinom, bigotnom fore stracas cas so stadockom..cas sa da zabit aj efektivnejsie..napr. si hladaj nejakych vyspelych a kvalitnych jedincov do trojky na strankach na to urcenych..to je ta spravna vznesena a kvalitna partia pre teba :D

jezis niekedy si myslim, ze som z inej galaxie ked tu citam poniektore individua a ich duchaplne vyplody :D

Luciinka

dRradimUzel ty si jedine tak kvalitný blb ked toto považuješ za kvalitného chlapa!

Mne niečo podobné tiež povedal chlapec s ktorým som bola tri roky. Myslela som si, že sa to dá nejako doporiadku ale nakoniec sme sa rozišli a myslím si, že som nemohla spraviť lepšie :) čím skôr si to uvedomíš že toto nie je vec ktorú povie zaľúbený človek a že skôr či neskôr ťa podvedie alebo sa s tebou rozíde kvôli tomu aby mohol spávať s inými, tým lepšie.