Žijem akoby som mala desať životov

Príspevok v téme: Žijem akoby som mala desať životov
Adelle51

Žijem akoby som mala desať životov...Každý večer pred spaním si poviem, čo všetko by som chcela urobiť zajtra...potom ráno vstanem z postele, a pomyslím si, čo všetko by som mala urobiť a....nechávam na zajtra...a tak sa to ťahá už roky...výsledkom toho je, že mi život uniká medzi prsty a ja som stále na tom istom mŕtvom bode...Už som si skúšala aj zaviesť zošit a tam si podrobne naplánovať každý deň ale dlho mi to nevydržalo...Nedokážem si skrátka sama sebe rozkázať teraz urobím toto a toto! Môj vnútorný hlas mi to kričí, ale moje telo ho neposlúcha a robí si čo chce :-( Ako vyjsť z tohto bludného kola ?

ema82

Adelle, o činnostiach, ktoré plánuješ urobiť zrejme nie si presvedčená na 100%, že sú správne (podvedome nejako tušíš, že s nimi len stratíš čas). Skús porozmýšľať nad inými aktivitami,ktoré sa Ti zo začiatku možno na prvý pohľad nebudú pozdávať.
Ja som sa takto napríklad nútila roky učiť jeden cudzí jazyk. Videla som, že stagnujem, napriek tomu som sa ho držala ako kliešť:-). Neskôr som sa náhodne rozhodla pre iný a zisťujem, že som sa rozhodla veľmi dobre. Učenie mi ide podstatne rýchlejšie, získala som oveľa viac príležitostí, atď. V akých oblastiach by si chcela urobiť zmenu Ty?