Neviem co povedat

Príspevok v téme: Neviem co povedat
jacki

Ahojte potrebujem poradit.Mam priatela sme spolu 2rok velmi sa milujemea planujeme aj spolocnu buducnost.Problem je vtom,ze moj priatel sa k nam domov pozve sam a to sa nepaci môjmu otcovi.Priatel mi zavola a povie ze k nam pride.Otcovi sa to nepaci vzdy povie ze sa nema k nam hocikedy sam pozvat.Neviem co mam priatelovi povedat nechcem ho urazit a nechcem aby si myslel ze nieje u nas vitany.Dakujem za rady.

Agnes998

Povedz mu to normalne, tak ako to je. Povedz mu, ze tvoj otec nema rad necakane navstevy a ze nech da vzdy vediet dopredu kedy pride a nech sa hlavne opyta, ci to tvojim rodicom vtedy vyhovuje. Tvoj otec je u vas doma, asi nie je uplne spolocensky typ a nepaci sa mu, ze doma nikdy nevie kedy bude mat sukromie a kedy tam budu nejaki cudzi ludia. Normalne to povedz tvojmu priatelovi, ten by to mal respektovat, toto nie je ziadna vec kvoli ktorej by sa mal pravo urazat.

jacki

Ahoj Lili.Neviem priatel je velmi slusny a velmi si vazi mojich rodicov tak isto ako ja jeho rodicov.Neviem co ma otec ptoti.

lilyiankaa

povedz mu jednoducho, že aj tvoji rodičia potrebujú svoje súkromie a kľud a on by to mal rešpektovať ...otázne je, prečo tvoj otec u vás priateľa nechce vidieť, či za tým nie je niečo osobnejšie .....