Vzťahy s matkou

Príspevok v téme: Vzťahy s matkou
Friendka123

Od malička som si nevychádzala s matkou.Teraz je to ešte horšie.Neviem čím sa to začalo,ale jedným takým z mnohých problémoch je to,že matka dosť pribrala a teraz si myslí,že som chudá a nadáva mi,že nechcem jesť,pritom to nie je pravda...alebo ani neviem prečo,ale chová sa ku mne,akoby som malé dieťa a hovorí mi že som nezodpovedná,pritom sa snažím ako neviem čo...Je toho strašne veľa..neviem čo mám robiť,nebaví ma sa hádať,lebo vždy sa aj rozplačem a keď sa rozplačem,nadáva mi,že som malé decko...

Friendka123

Tak v prvom rade ďakujem za reagovanie..Mám 17 rokou..No a že čo mojej mame vadí? to ani sa neviem.Ostala aj ona dosť divná a keď sa jej niečo stane,alebo má zlú náladu,a opýtam sa jej na niečo,hneď po mne nakričí a mne je to hrozne ľúto.Naozaj sa hádam za maličkosti,ale problém je a v tom,že mi skôro vôbec neverí..

MultiLevel

Skus opisat aj pomery v rodine, lebo takto tu mozeme z brucha filozofovat, co asi tvojej mame vadi....Moze tam byt toho velmi vela. Od problemov medzi tvojimi rodicmi, az po to, ze tvoja mama mozno zazivala to iste komandovanie od svojej matky...

Fero M.

Co tak povedat mame ze ta vkuse negujee a ze uz mas toho dost. Ze ta neustale na vsetko upozornuje? Normalne jej povedz ze nech ta vkuse neokrikuje a ze je vkuse nervozna a ze uz mas toho dost a na den dva sa jej celkom vyhybaj. Hadam to zaberie.
Mozno ma svoje probkemy a to ventiluje na takych hlupostiach. Viem ame to je ked je clovek nervozny pre nieco tak aj na hlupostiach sa vie pohadat. Nema nejake problemy okrem.nadvahy?