Maska Bio lab

Martina P.

Maska je vyborna! Pouzivala jsem ji pred 2 roky, clovek ji musi jen pravidelne a dlouhodobe pouzivat a spravne nanaset aby videl vysledky! Nevim proc tu komentuji tuto diskuzi lide, ktery tuto masku ani nevyzkouseli..... opravdu ubohe! Clovek v zivote dostkrat vyhodi penize do vzduchu za neco, co nefunguje podle predstav, ale kdyz to nevyzkousite, tak nic nezjistite. Kazdy ma jiny typ pleti, tzn. .... na kazdeho pusobi kazdy pripravek jinak!

MIMI8

AHOJTE, mne ju baby kupoili na narodky,
je to fakt len PODVOD a treba to nahlásiť na dáku inšpekciu, ja som ju skúsila len na kusok, ešteže tak...
smrdí, štípe a skoro va dni mi spôsobila nepeknú škvrnu a pálenie....kolujte to ďalej.
kúpili mi dva balenia, jedno je neotvorene, ale keď chcem s nimi komunikovať, tak ten mail, čo tam majú je nefunkčný...zbytočné peniaze,,,, NEKUPUJTE TO JE TO NEBEZPEČNÉ

Misa5659

Skúste prírodnú masku Pandora od Happyskin. Ja som už dávno bola tak spokojná. Obsahuje aloe vera, brusnicu aj kaolín. Ja som si to zakúpila tu:
-odkaz odstránený-

markovka

Dobré ráno , aj ja som pozerala na ten zázrak a chcela som si to kúpiť, ale tí ľudia nie sú reálny...ja používam 3 roky arganový olej a na inchebe na gastre som kúpila olej priamo z Maroka a je vinikajúci...pomáha to na vrásky , na strije , na jazvy, no pani , čo to predávala bola zahalená a rozprávala iba franse....no mám na anglicky hovoriaceho pána mail...takže idem písať....

Harleta

Zdravím, masku Bio lab mi koupil otec na doporučení a používá ji taky. Mám ji asi měsíc a jsem s ní velice spokojena, je lehká, nedráždí, příjemně voní a začali se mi po ní vyhlazovat jizvičky po akné a akné se mi přestalo tvořit. Určitě si ji budu kupovat i nadále.

Simkaaa

Ja si myslím, že ide len o to, čo komu sadne, neznamená to, že je dobrá, tak že bude pomáhať každému, tak isto ako neznamená, že mne nepomôže, tak teraz nikomu. Podľa mňa to je individuálne.

lienka biola

Pozor!
Po vsetkych odradujucich informaciach,som si tu masku predsa len objednala.mam za sebou tri resurfacingy,no stale mam jazvicky na tvari....skusim hocico,co by ich co i len za mak zlepsilo. Postupne budem pridavat skussnost s maskou
1.aplikacia: dnes prisla maska,na krabicke bolo po slovensky na co a ako sa pouziva a celkove zlozenie. Maska ma prijemnu lahku vonu,na tvari nestipe ani nic,iba prijemne chladi.Prave ju mam 15min. Po natreti je priesvitna.

Hanče

Vážení,taky googluju co se dá,fotky hrůza-vše je vyretušovaný,zkusila jsem volat na pražské číslo-vzala to žena,která ani pořádně neumí česky-nějaká polka či ruska,ani nedokázala odpovědět,proč neuvádí cenu na internetu-docela základní věc,takže důvěra000.Pro vás blázínky-balení 940kč,2balení-1630,3balení2210kč.Takže poslíček naběhne a opět neserioznost-není odpovědný odesílatel.Toto je můj názor-z Čech.Doporučuji si udělat hezký víkend za ty peníze.Mějte se a nepodporujte tyto podnikavce!!!