Ako sa objednať u psychológa?

Príspevok v téme: Ako sa objednať u psychológa?
PostPurple

Dobrý deň, rád by som vedel ako to u psychológa funguje. Myslím si, že mi taká návšteva neublíži ale neviem vôbec ako to funguje, plus študujem v ČR, na výške a doma som len piatok, víkend a pondelok, no nechcem aby rodičia vedeli, že chcem ísť ku psychológovi a tak si to musím vybaviť sám.

Plus sa bojím, že možno som len vystresovaný alebo si to len nahováram a tak neviem čoho sa bojím viac, či že mi niečo zistí alebo naopak.

Ďakujem.

odpovedam

adelle, ak ma zmluvu s poistovnou (=je zadarmo), tak treba. ak si to budes platit z vlastneho vrecka, tak vymenny netreba.

Agnes998

Neviem ako to maju v Cecach, ci potrebujes nejake odporucanie od obvodneho, najlepsie ked si najdes nejakeho psychologa a rovno tam zavolas a spytas sa. Psycholog nie je pre blaznov ale pre normalnych ludi co maju nejaky problem, nemusis sa bat, ze ti nieco najde, bude s tebou normalne riesit tvoje problemy. Psycholog je ako dobry kamarat, vypocuje ta, poradi ti, len je este k tomu na to odborne vzdelany.

ddana

Aj na VŠ by Ti mali poradiť, alebo skús číslo na linku Duvery v Češchách a nemusíš to riešiť na Slovensku, tam poradia aj zadarmo.

odpovedam

Neboj sa, dobry psycholog ta neodmietne s akymkolvek problemom. staci, ze si nejakeho najdes, zavolas tam a objednas sa na sedenie. ak maju zmluvu so zdravot. poistovnou, tak to budes mat zadarmo, ale musis si doniest vymenny listok od obvodnej lekarky. inak si hradis sam kazde sedenie.